La ofertă

Cuptor electric Miele DGC 6865 XXL OBSW

Cuptor electric Miele DGC 6865 XXL OBSW

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Miele DGC 6865 XXL OBSW este, fara indoiala, unul dintre cele mai performante cuptoare electrice la ora actuala. Aruncand o scruta privire peste caracteristicile sale, ne dam seama ca pretul de vanzare care nu este unul tocmai accesibil, este complet justificat. In plus, aspectul minimalist si foarte elegant se va plia perfect in sanul oricarui tip de mobilier, aducand un plus incontestabil de rafinament.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul electric Miele DGC 6865 XXL OBSW este un adevarat robot de gatit, oferind cele mai performante metode culinare pentru ca preparatele dumneavoastra sa poata fi servite in cea mai apetisanta versiune posibila. Volumul cavitatii interioare urca pana la 68 l, astfel ca discutam despre un cuptor electric supradimensionat, capabil sa gateasca simultan mai multe feluri de mancare, fara a le amesteca aromele si mirosurile. Cavitatea este confectionata din otel inoxidabil caruia i-au fost aplicate tratamente speciale pentru a nu retine murdaria (tehnologie PerfectClean). In plus, curatarea acesteia beneficiaza de multe alte sisteme automate: program de inmuiere cu aburi, program de clatire, program de uscare si detartrare.

Tehnologia de gatire cu aburi este cea mai performanta, in momentul de fata si este foarte interesant ilustrata in video-ul de mai jos:

Beneficiile gatitului cu aburi:

  • – alimentele isi pastreaza aroma, gustul, culoarea, forma;
  • – alimentele isi pastreaza  proprietatile nutritive pe care le au in stare cruda;
  • – ofera posibilitatea renuntarii la gatit cu ulei sau grasimi;

Cuptorul incorporabil Miele DGC 6865 XXL OBSW beneficiaza si de alte tehnologii inedite, una dintre acestea fiind sonda fara fir, care se infige in alimentul principal pentru a prelua un feed-back permanent cu privire la gradul de coacere, functiile modificandu-se automat pentru a obtine cel mai bun rezultat. De asemenea, veti avea la dispozitie peste 200 de programe automate, special concepute pentru a gati corect orice tip de aliment, astfel ca misiunea dumneavoastra se va usura semnificativ. Daca doriti sa improvizati, puteti trece cuptorul pe stare manuala, avand astfel flexibilitate in privinta setarilor.

Concluzia noastra este ca Miele DGC 6865 XXL OBSW reprezinta una dintre cele mai interesante inovatii ale sectorului culinar, fiind capabil ca intr-un timp foarte scurt, sa gateasca sanatos si corect orice tip de aliment. In plus, gatirea simultana a diverselor retete va scurta categoric timpul petrecut in bucatarie si in acelasi timp va limita consumul energetic. Asadar, chiar daca pretul nu este unul foarte accesibil, veti avea sansa de a amortiza in timp o parte din investitie.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 3 ani pentru cuptorul incorporabil Miele DGC 6865 XXL OBSW. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Electrica
Capacitate (l): 68L
Tip afisaj: M Touch
Grill: Da
Numar functii: 16
Ventilator: Da

 

FUNCTII SI PROGRAME

Incalzire rapida: Da
Iluminare interioara: Da
Sistem pornire/oprire automata: Da
Grill cu convectie aer: Da

 

DATE TEHNICE

Culoare: Negru obsidian

Cuptor electric Miele DGC 6865 XXL OBSW

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search