La ofertă

Cuptor electric Multifunctional Electrolux EOB5454AOX, 72 l, 10 functii, Convectie, Gatire cu abur, Grill, Clasa A, Inox antiamprenta

Cuptor electric Multifunctional Electrolux EOB5454AOX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Electrolux EOB5454AOX este un cuptor incorporabil impresionant, prin prisma multiplelor sisteme de gatit, ce ofera performante culinare superioare. In plus, acesta este foarte eficient din punct de vedere energetic, drept pentru care investitia va putea fi amortizata in timp. Aspectul este unul modern, imbinand perfect doua materiale rafinate, inoxul antiamprenta si sticla neagra.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Electrolux EOB5454AOX este alimentat electric, asadar, putem discuta despre performante net superioare fata de cele ale clasicelor cuptoare pe gaz. In primul rand, coacerea este rapida si uniforma, se desfasoara in deplina siguranta. Aprinderea este si ea mai facila, nemaiavand nevoie de un sistem auxiliar de scanteie, necesar in cazul tuturor resurselor inflamabile. Capacitatea cavitatii interioare este una impresionanta, ajungand pana la volumul de 72 l. Eficienta energetica este un alt punct forte al acestui cuptor electric, bifand clasa A, cea care era considerata, pana nu de mult, etalonul superior al tabelului energetic.

Cuptorul multifunctional Electrolux EOB5454AOX propune nu mai putin de 10 sisteme de gatit. In primul rand este echipat cu grill si timer. Primul dintre ele, impreuna cu sistemul de convectie a aerului fierbinte, este aliatul perfect atunci cand doriti sa gatiti corect bucatile mari de carne, pe care le pastreaza fragede la interior, invelindu-le intr-o crusta crocanta la exterior. Timer-ul va ajuta sa presetati durata procesului de gatit, acesta avertizandu-va sonor la expirarea timpului. In plus, acest cuptor propune una dintre cele mai performante tehnologii de gatire, anume gatirea cu aburi. Aceasta pastreaza intacte toate proprietatile alimentelor. De asemenea, veti putea adapta functiile cuptorului la tipul de preparat pe care doriti sa-l obtineti, alegand intre sistemele de incalzire inferioara/superioara sau gatirea conventionala/traditionala. Usa dispune si ea de o tehnologie speciala care mentine in permanenta partea exterioara la o temperatura redusa, pentru a evita orice incident. Curatarea cavitatii interioare este facilitata de sistemul Aqua Clean, cel care inmoaie reziduurile prin intermediul aburilor, urmand ca dumneavoastra sa ii indepartati cu o simpla laveta, nemaiavand nevoie de substante chimice.

Concluzia noastra este ca Electrolux EOB5454AOX reprezinta unul dintre cele mai interesante cuptoare, la ora actuala, prin prisma excelentului raport calitate/pret. Acest cuptor propune performante de top la toate capitolele si gratie consumului energetic foarte eficient si a fiabilitatii sporite va ofera sansa ca in timp sa amortizati o parte din investitie.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 3 ani pentru cuptorul incorporabil Electrolux EOB5454AOX. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Electric
Capacitate (l): 72
Clasa de eficienta energetica: A
Control cuptor: Mecanic
Tip afisaj: LCD
Timer: Da
Grill: Da
Numar functii: 10
Ventilator: Da
Geam de protectie: Da

 

FUNCTII SI PROGRAME

Iluminare interioara: Da
Gatire cu aburi: Da
Sistem usa rece: Da
Convectie aer fierbinte: Da
Functie decongelare: Da
Grill cu convectie aer: Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire superioara: Da
Treapta pentru Pizza: Da
Alte functii: Gril rapid

Gril turbo

Gatire conventionala / traditionala

Gatire usoara (light)

Gatire cu ventilatie PLUS

 

ACCESORII

Suporturi telescopice: Da
Alte accesorii: 1 tava prajituri email

1 tava combi email

1 gratar cromat pentru grill

 

DATE TEHNICE

Putere (W): 2980
Alimentare (V/Hz): 220 – 240
Greutate (Kg): 33.6
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.4 x 59.4 x 56.9
Lungime cordon alimentare: 1.6 m
Inox: Da
Culoare: Argintiu
Inox Antiamprenta: Da
Altele: Email usor de curatat / Aqua Clean

Semnal sonor pentru avertizare sfarsit de program

 

Cuptor electric Multifunctional Electrolux EOB5454AOX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search