La ofertă

Arctic AROIC21100BH, Cuptor incorporabil, Electric, Sistem hidrolitic, 67 l, Clasa A, Negru

Arctic AROIC21100BH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Arctic AROIC21100BH este unul dintre cele mai economice si bine vandute cuptoare electrice, de pe piata din Romania, in momentul de fata. Daca la capitolul estetic se incadreaza in media gamei, la capitolul tehnologic putem spune ca impresioneaza, luand in considerare si segmentul de pret in care se afla.

Vom incerca sa va oferim, in continuare, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Arctic AROIC21100BH este alimentat pe baza curentului electric, fapt ce ii confera din start cateva avantaje substantiale fata de clasicele cuptoare pe gaz. Vorbim, in special, despre un plus de siguranta, o aprindere facilitata, o coacere rapida si uniforma si despre posibilitatea aplicarii catorva functii sau sisteme simple si eficiente. Capacitatea cavitatii interioare este relativ mare, aceasta atingand pana la 67 l, arhisuficienti oricaror operatiuni culinare permise de tehnologia acestui cuptor. Eficienta energetica atinge si ea standarde inalte, incadrandu-se in clasa A, etalonul superior pentru acest gen de produse.

Cuptorul electric Arctic AROIC21100BH dispune, asa cum aminteam mai sus, de cateva functii si sisteme ce aduc un aport substantial in imbunatatirea performantelor. In primul rand este echipat cu grill, un aliat perfect, in special, atunci cand doriti sa gatiti corect bucati mari de carne. Gratie acestuia, veti obtine preparate fragede la interior si invelite intr-o crusta crocanta la exterior. Timer-ul va protejeaza mancarea de coaceri suplimentare, oprind procesul de gatit la momentul oportun, imediat dupa scurgerea timpului presetat. Veti putea jongla si cu sistemele de incalzire superioara sau inferioara, in functie de reteta pe care doriti sa o gatiti. Sistemul de curatare Aqua Drop Clean utilizeaza aburii, pentru inmuierea reziduurilor fixate pe peretii cuptorului, in timpul coacerii. Ulterior, le veti putea sterge usor cu o simpla laveta, fara a mai avea nevoie de substante speciale.

Concluzia noastra este ca Arctic AROIC21100BH reprezinta unul dintre cele mai accesibile si eficiente cuptoare de pe piata, in momentul de fata. Caracteristicile acestuia sunt suficiente pentru ca procesul culinar sa atinga un nivel optim. In plus, eficienta energetica va ajuta sa amortizati in timp pretul, care oricum este suficient de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 3 ani pentru cuptorul incorporabil Arctic AROIC21100BH. 

Arctic AROIC21100BH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search