La ofertă

Cuptor incorporabil Arctic AROIE21300C, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, 65 l, Clasa A-20%, Inox

Cuptor incorporabil Arctic AROIE21300C

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Arctic AROIE21300C este un cuptor incorporabil ce ofera un numar apreciabil de functii, la un pret foarte atractiv. Chiar daca a trecut ceva timp peste estetica sa, liniile drepte, accesoriile din inox si afisajul de tip LED inca ii confera un design minimalist, modern. Echipat cu cateva elemente esentiale intr-o bucatarie cotidiana dar si cu alte optiuni inteligente, cuptorul Arctic AROIE21300C, se anunta a fi un real ajutor in casa dumneavoastra.

Va vom oferi, in continuare, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Timer-ul va ajuta sa economisiti timpul de care avem tot mai mare nevoie in ziua de azi. Nu va mai trebui sa stati cu ochii pe mancare, in timp ce aceasta se gateste. Va fi suficient doar sa programati timpul necesar, iar cuptorul va va aminti cand acesta se va scurge.

Grill-ul si convectia aerului fierbinte vor conlucra in scopul obtinerii preparatelor din carne perfecte, crocante la exterior si fragede la interior.

Decongelarea va scurta durata intregului proces desfasurat intre scoaterea mancarii de la congelator si servirea acesteia.

Curatarea va ramane tot in grija acestui aparat incorporabil inteligent. Functia de autocuratare catalitica isi va indeplini misiunea cu succes, transformand reziduurile in cenusa si absorbindu-le in peretii laterali, captusiti cu panouri catalitice.

Capacitatea cavitatii interioare este una medie, suficienta pentru orice operatiune culinara, aceasta atingand volumul de 66 l.

Clasa energetica este cu 20% mai eficienta decat clasa A, cea care era considerata, pana nu de mult, etalonul de varf din tabelul energetic.

Concluzia noastra este ca  Arctic AROIE21300C reprezinta un cuptor incorporabil ce ofera un excelent raport calitate/pret, foarte greu de depasit de principalii competitori din aceasta nisa. Din acest motiv si-a mentinut locul in topul celor mai bine vandute produse, pe piata romaneasca, in ultimii 3 ani.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 3 ani pentru cuptoarele incorporabile Arctic AROIE21300C. 

Cuptor incorporabil Arctic AROIE21300C

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search