La ofertă

Cuptor incorporabil Electrolux EOG2102AOX, Gaz, Multifunctional, Curatare catalitica, Grill, Clasa A-10%, Inox antiamprenta

Cuptor incorporabil Electrolux EOG2102AOX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Electrolux EOG2102AOX este un cuptor electric multifuncional, acesta remarcandu-se in fata principalilor competitori, pe acest segment de pret, prin eficienta energetica sporita. Dotat cu suficiente functii si sisteme de gatit, acest cuptor este capabil sa asigure un proces culinar performant, indiferent de gradul de complexitate al retetelor. Aspectul sau este unul clasic, insa, consideram oportuna implementarea unui display care sa ofere feed-back utilizatorului cu privire la paramterii programelor de gatit.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Cuptorul incorporabil Electrolux EOG2102AOX este alimentat electric, garantand astfel o coacere rapida si uniforma, un plus de siguranta si posibilitatea implementarii unor functii avansate, existente exclusiv pe aceasta resursa non inflamabila. Capacitatea cavitatii interioare este una impresionanta, ajungand pana la volumul de 69 l. Eficienta energetica atinge cel mai inalt standard pentru acest gen de produse, anume clasa A+.

Cuptorul electric Electrolux EOG2102AOX dispune de cateva sisteme avansate de gatit care vor avea un real impact asupra performantelor culinare. In primul rand, este echipat cu grill, rotisor si timer. Primele doua sunt aliatii perfecti atunci cand doriti sa gatiti corect bucatile mari de carne, invelindu-le intr-o crusta crocanta la exterior, fara a le usca la interior. Timer-ul va ajuta sa presetati durata procesului de gatit pentru a evita coacerile excesive datorate neglijentei dumneavoastra. Sistemul de autocuratare catalitica transforma in cenusa reziduurile rezultate in timpul coacerii si le absoarbe in peretii laterali, captusiti cu panouri catalitice. Inclusiv usa cuptorului este foarte usor demontabila pentru a putea fi spalata.

Concluzia noastra este ca Electrolux EOG2102AOX reprezinta un cuptor electric eficient, care nu face exces de functiile sofisticate dar care este capabil sa duca la bun sfarsit orice operatiuni culinara, indiferent de nivelul de dificultate al acestuia. In plus, reuseste sa le ia fata principalilor competitori printr-o eficienta energetica sporita. Chiar daca nu dispune de nicio interfata prin care utilizatorul sa poata primi feed-back privitor la parametrii procesului de gatit, consideram ca pretul sau este unul foarte atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru cuptorul incorporabil Electrolux EOG2102AOX. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Capacitate (l): 69
Clasa de eficienta energetica: A+
Control cuptor: Mecanic
Grill: Da
Rotisor: Da
Ventilator: Da

 

FUNCTII SI PROGRAME

Autocuratare: Catalitica
Iluminare interioara: Da
Incalzire inferioara: Da
Alte functii: Semnal sonor, Grill + Rotisor, Aprindere integrata, Ventilator racire

 

ACCESORII

Tava coacere: 1 x tava aluminiu prajituri
Alte accesorii: 1 x gratar cuptor

 

DATE TEHNICE

Putere (W): 1760
Alimentare (V/Hz): 220-240 / 50-60
Dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.4 x 59.4 x 56.9
Lungime cordon alimentare: 1.6 m
Inox: Da
Culoare: Inox
Inox Antiamprenta: Da
Altele: Termocuplu pentru siguranta cuptor

Usa usor de curatat

MANUAL DE UTILIZARE

Vezi manual de utilizare

Cuptor incorporabil Electrolux EOG2102AOX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search