La ofertă

Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100RETRO

Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100RETRO

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Star-Light HAD-100RETRO

(Hota incorporabila decorativa, Posibilitate evacuare sau recirculare, Putere absortie 536.5 mc/h, 3 trepte de putere, 1 motor, Clasa D, Filtru aluminiu, 60cm, Crem)

Star-Light HAD-100RETRO este o hota decorativa foarte rafinata, care inglobeaza o tehnologie pe masura. Aceasta are o putere superioara de absorbtie si poate functiona in doua moduri diferite, fiind ideala chiar si in bucatariile fara posibilitatea evacuarii exterioare a aerului. In plus, pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Star-Light HAD-100RETRO functioneaza pe baza unui singur motor, in 3 trepte. Pe cea mai puternica dintre acestea, dezvolta o capacitate de absorbtie impresionanta, 536.5 mc/h. Pentru a intelege cat de mare este bucataria ce poate fi deservita de aceasta hota, vom calcula suprafata aproximativa. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, acesta fiind considerat numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, aceasta fiind inaltimea standard a unei bucatarii, masurata in m. Astfel, vom obtine, fara a tine cont de volumul corpurilor de mobilier care disloca un volum de aer ce nu mai trebuie recirculat, o suprafata de aproximativ 17 mp. Luand in considerare si mobilierul sau aparatura electrocasnica, suprafata bucatariei poate depasi fara probleme 20 mp.

Hota decorativa Star-Light HAD-100RETRO este ideala si in bucatariile ce nu au posibilitatea evacuarii exterioare a aerului absorbit. Aceasta este capabila sa functioneze intr-un regim de recirculare a aerului, avand nevoie de un filtru suplimentar de carbon care se poate achizitiona separat. Astfel, aerul este absorbit din incapere, dublu filtrat si evacuat tot in incapere. Trebuie sa aveti grija ca introducerea filtrului suplimentar scade putin capacitatea de absorbtie. Consumul energetic se incadreaza in clasa D, aceasta fiind o performanta destul de buna pentru hote. Iluminatul se realizeaza cu ajutorul unei singure lampi de 2.5 W, aceasta fiind suficienta pentru a gati chiar si pe intuneric. Nivelul maxim de zgomot atins pe cea mai puternica treapta de absorbtie este de 57 dB, nefiind o hota prea galagioasa.

Concluzia noastra este ca Star-Light HAD-100RETRO reprezinta una dintre cele mai interesante hote incorporabile, nu doar datorita aspectului retro, ci si prin prisma raportului calitate/pret. In plus, faptul ca are un sistem de functionare dual si o putere de absorbtie superioara reprezinta alte doua avantaje substantiale. Nu in utlimul rand, eficienta energetica poate fi un atu pentru persoanele care obisnuiesc sa gateasca des. In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Star-Light HAD-100RETRO. 

Star-Light HAD-100RETRO

SPECIFICATII

Tip hota: Decorativa incorporabila
Clasa energetica: D
Consum anual de energie: 58.6 kWh/a
Numar motoare: 1
Lampa iluminare: 1 x 2.5
Dimensiuni (IxLxA): (66 – 104) x 60 x 50
Filtru: Aluminiu
Nivel zgomot minim (dB): 52
Nivel zgomot maxim (dB): 57
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 313.2
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 536.5
Control: Mecanic
 

ALTE CARACTERISTICI

Culoare: Crem
Diametru burlan (mm): 150
Altele: Butoane tip push Evacuare exterioara sau posiblitate recirculare
 
Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100RETRO

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search