La ofertă

Hota incorporabila Beko CTB6250B, Putere de absorbtie 420 mc/h, 1 motor, 60 cm, Negru

Hota incorporabila Beko CTB6250B

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Beko CTB6250B

(Hota incorporabila si telescopica, Putere de absorbtie 420 mc/h, 1 motor, 3 trepte de viteza, 2 filtre metalice lavabile, 60 cm, Negru)

Beko CTB6250B este o hota incorporabila rafinata, cu o capacitate de asborbtie foarte buna, avand in vedere dimensiunile sale. Sistemul telescopic cu activare automata la glisare o face aproape invizibila in perioadele de inactivitate. Astfel, bucataria dumneavoastra va fi mai rafinata si mai aerisita.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Beko CTB6250B are un singur motor, a carui putere ajunge pana la 140 W. Acesta este capabil sa ofere o capacitate de absorbtie excelenta, de 420 mc/h, pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de viteza. Pentru a intelege mai bine ce inseamna aceasta valoare, vom calcula suprafata aproximativa a bucatariei pe care o poate deservi. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, acesta fiind considerat numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei bucatarii, 2.65 m, obtinand astfel suprafata aproximativa de 13 mp, fara a lua in calcul corpurile de mobilier care ocupa si ele un volum substantial. Tinand seama si de acestea, suprafata bucatariei poate depasi 17 mp.

Hota telescopica Beko CTB6250B are un consum energetic anual estimat la 107.1 kW, din acest punct de vedere incadrandu-se in clasa E, cea mai intalnita pentru acest tip de electrocasnice. Iluminatul va fi asigurat pe baza a doua lampi cu halogen de 28 W. Cele doua filtre metalice, lavabile, au o eficienta foarte buna impotriva grasimii, specifica clasei C. Acestea au avantajul de a nu necesita schimbarea periodica. Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de viteza, urca pana la 69 dB, incadrandu-se din acest punct de vedere in media gamei.

Concluzia noastra este ca Beko CTB6250B reprezinta o hota incorporabila excelenta, aceasta oferind o capacitate foarte buna de absorbtie si un sistem de filtrare eficient. De asemena, aceasta denota un rafinament aparte si este vanduta la un pret foarte atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Beko CTB6250B. 

Beko CTB6250B

SPECIFICATII

Tip hota: Telescopica
Clasa energetica: E
Consum anual de energie: 107.1 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: G
Lampa iluminare: 2 x 28 W
Dimensiuni (IxLxA): 17.5 x 59.8 x 28 cm
Putere (W): 140
Filtru: 2 filtre metalice lavabile
Clasa eficienta filtru grasime: C
Nivel zgomot minim (dB): 57
Nivel zgomot maxim (dB): 69
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 220
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 420
Control: Mecanic

ALTE CARACTERISTICI

Culoare: Negru
Greutate (Kg): 7.6
Altele: 3 trepte de viteza
Hota incorporabila Beko CTB6250B

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search