La ofertă

Hota incorporabila decorativa Beko HCA62640B, 537 mc/h

Hota incorporabila decorativa Beko HCA62640B

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Beko HCA62640B

(Hota incorporabila decorativa Beko HCA62640B, Design inclinat, Putere de absorbtie 537 mc/h, 1 motor, filtre aluminiu lavabile, 59.6 cm, Negru)

Beko HCA62640B este o hota decorativa foarte interesanta, atat prin prisma aspectului sau ultra-modern, cat si prin prisma eficientei sale sporite. Aceasta este dotata cu filtre performante si o excelenta capacitate de absorbtie, facand fata si celor mai spatioase bucatarii. De asemenea, se situeaza foarte bine si la capitolul energetic.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Beko HCA62640B, in ciuda faptului ca dispune de un singur motor, are o capacitate de absorbtie impresionanta, ce urca pana la 537 mc/h. Pentru a intelege mai bine aceasta caracteristica, vom calcula suprafata aproximativa a bucatariei pe care o poate deservi. Pentru inceput, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, fiind considerat numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei incaperi, 2.65 m. Astfel, vom obtine, fara a tine seama de corpurile de mobilier care ocupa si ele un volum substantial, suprafata aproximativa de 17 mp. Luand in considerare si volumul mobilierului, suprafata bucatariei poate urca pana la 20 mp, hota descrisa de noi facand fata fara nicio problema.

Hota decorativa Beko HCA62640B ilumineaza pe baza a doua lampi cu halogen (2 x 3W), foarte eficiente, incadrate in clasa A. Consumul energetic anual este estimat la 90 kW, performanta extraordinara pentru acest gen de electrocasnice, trimitand produsul nostru direct in clasa C.  Filtrele sunt din aluminiu si au o excelenta eficienta impotriva grasimii. Acestea pot fi demontate foarte usor si pot fi spalate, asadar, inlocuirea periodica nu este necesara. Controlul celor 3 trepte de viteza se realizeaza electronic. Nivelul de zgomot emis pe cea mai puternica dintre acestea urca pana la 71 dB, fiind din punctul nostru de vedere putin cam galagioasa.

Concluzia noastra este ca Beko HCA62640B reprezinta o hota ultra-moderna, cu performante de top la toate capitolele esentiale, ce trebuiesc analizate atunci cand doriti sa cumparati un astfel de aparat electrocasnic. Pretul la care se vinde acest produs nu este pentru toate buzunarele, insa, gandindu-ne obiectiv la caracteristicile sale, consideram ca este unul suficient de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Beko HCA62640B. 

Beko HCA62640B

SPECIFICATII

Tip hota: Decorativa
Clasa energetica: C
Consum anual de energie: 90 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: A
Lampa iluminare: 2 X 3 W
Dimensiuni (IxLxA): 75-108 x 59.6 x 38.6 cm
Putere (W): 167
Filtru grasime: metalic – lavabil
Clasa eficienta filtru grasime: C
Nivel zgomot minim (dB): 55
Nivel zgomot maxim (dB): 71
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 249
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 537
Control: Electronic

ALTE CARACTERISTICI

Culoare: Negru
Greutate (Kg): 10.5
Altele: 3 trepte de viteza

Hota incorporabila decorativa Beko HCA62640B

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search