La ofertă

Hota incorporabila decorativa Hansa OKP662GH

Hota incorporabila decorativa Hansa OKP662GH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Hansa OKP662GH

(Hota incorporabila decorativa, Putere de absorbtie 548.3 mc/h, 1 motor, Filtru aluminiu, 60 cm, Inox/Sticla)

Hansa OKP662GH este o hota decorativa, de tip semineu, care are o putere de absorbtie impresionanta. Aceasta ofera si un aspect ultra-modern, gratie display-ului de tip LCD, panoului de control electronic, tip touch si combinatiei dintre inox si sticla.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota decorativa Hansa OKP662GH dispune de un singur motor, a carui putere maxima ajunge pana la 270 W. Acesta este destul de performant, intrucat reuseste sa absoarba 548.3 mc/h. Pentru a vedea daca aceasta valoare este suficienta pentru dimensiunea bucatariei dumneavoastra, o vom imparti la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate intr-o ora si ulterior, vom imparti rezultatul la inaltimea standard a unei incaperi, 2.65 m. Vom obtine astfel o suprafata a bucatariei de pana la 17 mp. Daca incaperea dumneavoastra respecta aceasta cota, nu veti avea probleme nici cu aburul nici cu mirosurile neplacute.

Hota incorporabila Hansa OKP662GH are un consum anual de energie de pana la 119.6 kW, incluzand si folosirea concomitenta a celor doua lampi de iluminare cu putere de cate 20 W. Asadar, vorbim despre clasa de eficienta energetica D, mai putin performanta decat cea a electrocasnicelor pentru gatit, dar mai performanta decat cea a majoritatii produselor din aceasta nisa. Filtrele hotei sunt din aluminiu, asadar, sunt foarte rezistenta, usor demontabile si lavabile. Eficienta acestora se incadreaza in clasa C, o performanta apreciabile in raport cu cea a produselor competitoare. Nivelul de zgomot oscileaza intre  52 dB, pe cea mai mica treapta si 67 dB, pe cea mai puternica.

Concluzia noastra este ca Hansa OKP662GH reprezinta o hota decorativa cu un excelent raport calitate pret. Capacitatea mare de absorbtie, eficienta buna a filtrelor, eficienta energetica peste cea a produselor competitoare si design-ul modern sunt principalele avantaje ale acestui electrocasnic. Analizand toate aceste caracteristici, va putem spune ca pretul este unul suficient de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Hansa OKP662GH. 

Hansa OKP662GH

SPECIFICATII

Tip hota: Decorativa
Clasa energetica: D
Consum anual de energie: 119.6 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: F
Lampa iluminare: 2 x 20 W
Dimensiuni (IxLxA): 50 x 60 x 50 cm
Putere (W): 270
Filtru: Aluminiu
Clasa eficienta filtru grasime: C
Nivel zgomot minim (dB): 52
Nivel zgomot maxim (dB): 67
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 375.2
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 548.3
Control: Electronic

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Inox
Diametru burlan (mm): 150
Altele: Afisaj digital 3 trepte de viteza
Hota incorporabila decorativa Hansa OKP662GH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search