La ofertă

Hota incorporabila decorativa rustica Beko CWB6410AR, 460 mc/h

Hota incorporabila decorativa rustica Beko CWB6410AR

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Beko CWB6410AR

(Hota incorporabila decorativa rustica Beko CWB6410AR, Putere de absorbtie 460 mc/h, 1 Motor, 3 trepte de viteza, 2 filtre grasime, Antracit)

Beko CWB6410AR este o hota incorporabila decorativa, cu aspect retro dar cu performante contemporane. Aceasta beneficiaza de o capacitate mare de absorbtie si de filtre eficiente impotriva grasimii.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Beko CWB6410AR dispune de un singur motor de 150 W, care functioneaza in 3 trepte de viteza. Pe cea mai puternica dintre acestea dezvolta o capacitate de absorbtie de pana la 460 mc/h. Pentru a intelege mai bine aceasta valoare, vom calcula suprafata maxima a bucatariei pe care o poate deservi. Mai intai vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul maxim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei bucatarii, 2.65 m si astfel vom obtine o suprafata aproximativa de 14,5 mp, fara a tine seama de corpurile de mobilier si aparatura electrocasnica. Luandu-le in considerare si pe acestea, suprafata ajunge in jurul valorii de 18-20 mp, in functie de gradul de ocupare.

Hota decorativa Beko CWB6410AR ilumineaza pe baza a doua lampi eficiente, cu halogen, fiecare avand o putere de 25 W. Consumul energetic anual, estimat de producator, este de 102,1 kW, astfel ca hota se incadreaza in clasa E, o performanta medie dar foarte intalnita pe acest segment de electrocasnice. Cele doua filtre metalice de grasime sunt detasabile si lavabile, inlocuirea periodica nefiind necesara. In plus, acestea au o eficienta foarte buna impotriva grasimii, bifand clasa C la acest capitol. Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica dintre cele trei trepte de viteza, urca pana la 71 dB, o valoare normala pentru capacitatea acestei hote rustice.

Concluzia noastra este ca Beko CWB6410AR reprezinta o hota incorporabila interesanta, care pe langa plusul estetic oferit, este capabila de performante functionale ridicate. Aceasta poate deservi bucatarii de dimensiuni mari, avand capacitatea de a recircula si filtra eficient un volum mare de aer. Pretul la care se vinde acest produs este unul suficient de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Beko CWB6410AR. 
 

Beko CWB6410AR

SPECIFICATII

Tip hota: Decorativa
Clasa energetica: E
Consum anual de energie: 102.1 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: G
Lampa iluminare: 2 x 25 W
Dimensiuni (IxLxA): 74 x 59.8 x 49 cm
Putere (W): 150
Filtru: 2 Filtre de grasime
Clasa eficienta filtru grasime: C
Nivel zgomot minim (dB): 62
Nivel zgomot maxim (dB): 71
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 300
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 460
Control: Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Culoare: Antracit
Altele: 3 trepte de viteza
Hota incorporabila decorativa rustica Beko CWB6410AR

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search