La ofertă

Hota incorporabila decorativa rustica Electrolux EFC 640R

Hota incorporabila decorativa rustica Electrolux EFC 640R

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Electrolux EFC 640R

(Hota incorporabila – decorativa – rustica, Putere de absorbtie 417 mc/h, , Filtre metalice, 1 Motor, 60 cm, Negru Mat)

Electrolux EFC 640R este o hota incorporabila, decorativa, ce impresioneaza, in primul rand, prin aspectul sau rustic. La capitolul performante, se incadreaza in media gamei, avand o capacitate destul de buna de absorbtie dar un consum energetic nu foarte performant.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Electrolux EFC 640R functioneaza pe baza unui singur motor, ce ofera o capacitate de absorbtie de pana la 417 mc/h, utilizand cea mai puternica treapta. Vom calcula acum suprafata optima a unei bucatarii, ce poate fi deservita cu brio de acest aparat electrocasnic. Pentru inceput, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer, ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei incaperi si vom obtine o suprafata de aproximativ 13 mp. Daca tinem cont ca cel in jur de 30% din volumul unei bucatarii este ocupat cu obiecte de mobilier, suprafata urca in jurul valorii de 16-17 mp.

Hota decorativa Electrolux EFC 640R dispune si de o lampa de iluminare, nu foarte puternica. Luand in considerare folosirea permanenta a acesteia, producatorul estimeaza un consum anual, pentru acest produs, de aproximativ 139 kW, incadrandu-se, astfel, in clasa E. Nu putem spune ca este o performanta laudabila, insa, este foarte des intalnita in randul acestor produse. Filtrele acestei hote rustice sunt metalice, avand avantajul de a fi usor demontabile si lavabile. Eficenta acestora in absorbtia grasimii este una medie, specifica clasei D. Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta de functionare este de 62 dB, fiind considerat usor ridicat.

Concluzia noastra este ca Electrolux EFC 640R reprezinta o hota decorativa, ce impresioneaza in primul rand prin aspectul rustic. De asemena, aceasta are o buna capacitate de absorbtie, insa, nu sta la fel de bine la capitolul eficienta energetica. Pretul la care se vinde este unul ce relflecta corect caracteristicile sale. 

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Electrolux EFC 640R. 
 

Electrolux EFC 640R

SPECIFICATII

Tip hota: Decorativa
Clasa energetica: E
Consum anual de energie: 139 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: G
Lampa iluminare: Da
Dimensiuni (IxLxA): 77.2 x 60 x 51.5 cm
Filtru: Metalic
Clasa eficienta filtru grasime: D
Nivel zgomot minim (dB): 52
Nivel zgomot maxim (dB): 62
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 250
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 417
Control: Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Culoare: Negru
Diametru burlan (mm): 125
Hota incorporabila decorativa rustica Electrolux EFC 640R

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search