La ofertă

Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100SS

Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100SS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

tar-Light HAD-100SS

(Hota incorporabila decorativa, Putere absortie 536.5 mc/h, 3 trepte de putere, 1 motor, Filtru aluminiu, 60cm, Inox)

Star-Light HAD-100SS este o hota incorporabila, decorativa, ce dezvolta o capacitate de absorbtie impresionanta, fiind astfel destinata bucatariilor spatioase. Din punct de vedere estetic, propune un aspect foarte rafinat, motiv ce intareste ideea ca pretul la care se vinde acest produs, in momentul de fata, este unul foarte atractiv.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Star-Light HAD-100SS functioneaza pe baza unui motor a carui putere ajunge pana la 102.5 W. Acest motor este capabil sa dezvolte o capacitate de absorbtie impresionanta, fiind vorba de nu mai putin de 536.5 mc/h. Pentru ca aceasta valoare, cel mai probabil, nu va spune mare lucru, vom calcula, in cele ce urmeaza, suprafata aproximativa a unei bucatarii ce poate fi deservita cu succes de aceasta hota incorporabila. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, fiind considerat numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei bucatarii, 2.65 (m). Asadar, vom obtine, fara a tine cont de volumul corpurilor de mobilier, o suprafata de pana la 17 mp. Luand in considerare si aparatura electrocasnica sau restul obiectelor din incapere care dizloca un volum de aer ce nu mai trebuie recirculat, suprafata bucatariei poate depasi 20 mp.

Hota Star-Light HAD-100SS mai are un avantaj major. Aceasta poate fi folosita atat pe evacuare exterioara, cat si pe recirculare interioara, daca ii este atasat filtrul aditionat din carbon activ. Astfel, va putea fi folosita fara probleme si in randul bucatariilor in care nu exista posibilitatea instalarii unui racord de evacuare exterioara. Pe recirculare, capacitatea de absorbtie scade cu 15% datorita dublului sistem de filtrare.

Star-Light HAD-100SS

Hota decorativa Star-Light HAD-100SS este destul de eficienta si din punct de vedere energetic, acolo unde propune un consum anual estimat la 58.6 kWh, incadrandu-se, astfel, in clasa D. Iluminarea este suficient de buna chiar daca se realizeaza pe baza unei singure lampi de 2.5 W. Filtrul de aluminiu este foarte usor demontabil si poate fi spalat, asadar, inlocuirea periodica a acestuia nu este necesara. In plus, are o foarte buna eficienta impotriva grasimii. Nivelul maxim de zgomot nu depaseste, pe cea mai puternica treapta de functionare, 57 dB, astfel ca putem discuta despre una dintre cele mai silentioase hote.

Concluzia noastra este ca Star-Light HAD-100SS reprezinta o hota incorporabila rafinata, capabila sa ofere performante de top la toate capitolele. Aceasta poate face fata cu brio celor mai spatioase bucatarii, fara a face risipa de resurse. Analizandu-i toate caracteristicile, consideram ca pretul la care se vinde acest produs este unul foarte atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa  Star-Light HAD-100SS

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Argintiu
Diametru burlan (mm): 150
Altele: Butoane tip pushEvacuare exterioara sau posiblitate recirculare, daca este instalat filtru de carbon (accesoriu optional)
Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100SS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search