La ofertă

Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP6500X, Putere de absorbtie 420 mc/h, 1 motor, 3 viteze60 cm, Inox

Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP6500X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Electrolux EFP6500X

(Hota incorporabila telescopica, Putere de absorbtie 420 mc/h, 1 motor, 3 viteze, 60 cm, Inox)

Electrolux EFP6500X este o hota incorporabila de mare putere, ce propune un design slim, foarte rafinat. Aceasta se comercializeaza la un pret foarte atractiv, reusind astfel sa-si castige locul in topul celor mai vandute produse pe segmentul respectiv.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Electrolux EFP6500X functioneaza pe baza unui singur motor, in trei trepte de viteza, pe cea mai puternica dintre acestea dezvoltand o capacitate de absorbtie de pana la 420 mc/h. Vom calcula acum suprafata maxima a unei bucatarii ce poate fi deservita cu brio de aceasta hota telescopica. Pentru inceput vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei bucatarii, 2.65 m. Astfel, vom obtine o suprafata de aproximativ 13 mp, insa, daca luam in considerare si corpurile de mobilier sau electrocasnicele care disloca un volum de aer ce nu mai trebuie recirculat, suprafata bucatariei poate depasi 17 mp.

Hota telescopica Electrolux EFP6500X utilizeaza filtre de aluminiu cu eficienta buna impotriva grasimii. In plus, acestea au avanajtul de a fi usor demontabile si lavabile, inlocuirea periodica nefiind necesara. Pot fi chiar spalate la masina pentru vase. Iluminatul se realizeaza prin intermediul a doua lampi cu halogen, oferind o excelenta vizibilitate chiar si cu lumina stinsa in bucatarie. Eficienta energetica nu este una impresionanta, insa, clasa E este caracteristica majoritatii produselor de acest tip.

Concluzia noastra este ca Electrolux EFP6500X reprezinta o hota incorporabila foarte atractiva, in special, prin prisma raportului calitate/pret. Aceasta este destinata bucatariilor de dimensiuni medii spre mari, acolo unde poate face fata cu brio. In plus, ofera si un plus de rafinament chiar daca aspectul slim este unul deosebit de discret.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Electrolux EFP6500X. 

Electrolux EFP6500X

SPECIFICATII

Tip hota: Traditionala
Clasa energetica: E
Consum anual de energie: 107.1kW/an
Numar motoare: 1
Lampa iluminare: Da
Dimensiuni (IxLxA): 18 x 59.8 x 28 cm
Filtru: Aluminiu
Nivel zgomot minim (dB): 54
Nivel zgomot maxim (dB): 67
Control: Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Nu
Culoare: Argintiu
Diametru burlan (mm): 150
Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP6500X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search