La ofertă

Hota incorporabila insula Bosch DHL545S, putere absorbtie 490 mc/h, 2 motoare, 53 cm, Inox

Hota incorporabila insula Bosch DHL545S

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Bosch DHL545S

(Hota incorporabila insula, putere absorbtie 490 mc/h, 2 motoare, filtre inox lavabile, functie de recirculare, 53 cm, Inox)

Bosch DHL545S este o hota de tip insula, cu performante relativ ridicate. Aceasta are avantajul de a putea functiona si fara burland de evacuare externa, gratie unei functii speciale. Din punct de vedere estetic, acest aparat electrocasnic nu se va evidentia foarte mult, intrucat este aproape complet incorporabil.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Bosch DHL545S dispune de 2 motoare a caror putere cumulata atinge 310 Watt. Acestea dezvolta o capacitate de absorbtie de pana la 490 mc/h. Pentru a putea avea o parerea mai concreta asupra acestei valori, vom incerca sa calculam suprafata bucatariei pe care o poate deservi cu brio. Vom imparti initial aceast parametru la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei incaperi, 2.65 m. Asadar, vom obtine o suprafata aproximativa de 15.5 mp, insa, aceasta poate urca pana la 20 mp, in functie de gradul de ocupare cu mobilier.

Hota de tip insula Bosch DHL545S dispune de 2 lampi de iluminare, cu putere cumulata de 40 Watt. Eficienta energetica a acestui aparat electrocasnic nu este una impresionanta, reusind sa atinga doar standardele clasei E, avand in vedere ca etalonul superior pentru aceasta gama este reprezentat de clasa A+. Filtrele, in schimb, au o eficienta remarcabila, fiind incadrate in clasa B, performanta foarte rar intalnite printre produsele competitoare. In plus, acestea sunt din aluminiu si pot fi usor demontate pentru a fi spalate.

Hota Bosch DHL545S poate functiona in doua regimuri, unul de evacuare externa a aburului aspirat si unul de recirculare, care aspira aburul, il filtreaza de grasime si impuritati, evacuand in interior aer proaspat. Acest lucru este posibil gratie unui filtru suplimentar cu carbon activ. Nivelul maxim de zgomot, inregistrat pe cea mai puternica treapta de functionare, nu depaseste 69 dB, din acest punct de vedere incadrandu-se in media gamei.

Concluzia noastra este ca Bosch DHL545S reprezinta o hota incorporabila suficient de performanta pentru a putea oferi un aer proaspat chiar si in cele mai spatioase bucatarii. Eficienta ridicata a filtrelor si faptul ca acestea nu trebuiesc inlocuite reprezinta un argument in plus spre achizitia acestui produs. Pretul la care se vinde este unul suficient de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Bosch DHL545S. 

Bosch DHL545S

SPECIFICATII

Tip hota: Insula
Clasa energetica: E
Numar motoare: 2
Clasa eficienta iluminare: F
Lampa iluminare: 2 x 20 W
Dimensiuni (IxLxA): 25.5 x 53 x 38 cm
Putere (W): 310
Filtru: Metalic
Clasa eficienta filtru grasime: B
Nivel zgomot minim (dB): 61
Nivel zgomot maxim (dB): 67
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 380
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 490
Control: Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Argintiu
Diametru burlan (mm): 120 150
Greutate (Kg): 8
Altele: Operare prin tasta glisantaFunctie recirculare

Pentru instalare in dulap / corp, deasupra unei insule de gatit

Treapta Intensiv: 69 dB(A)

Filtre inox lavabile

Hota incorporabila insula Bosch DHL545S

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search