La ofertă

Hota incorporabila insula Bosch DIB091E51, Putere de absorbtie 1000 mc/h, 1 Motor, 90 cm, Inox

Hota incorporabila insula Bosch DIB091E51

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Bosch DIB091E51

(Hota incorporabila, tip insula, putere de absorbtie 1000 mc/h, 1 Motor, 90 cm, clasa energetica A+, inox)

Bosch DIB091E51 reprezinta o hota incorporabila, de tip insula, cu performante impresionante la toate capitolele. Aceasta este destinata, in special, bucatariilor de tip open-space, fiind capabila sa recircule un volum foarte mare de aer, cu un consum energetic minim.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Bosch DIB091E51 utilizeaza un singur motor de 272 Watt pentru a putea recircula un volum de aer de 1000 mc/h. Pentru a va da seama ce inseamna aceasta capacitate de absorbtie, o vom imparti la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate intr-o ora si rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei incaperi. Asadar, vom obtine o suprafata a incaperii, ce poate fi deservita cu brio de aceasta hota incorporabila, de aproximativ 32 mp, aceasta putand depasi 35 mp, in functie de gradul de ocupare cu mobilier.

Hota tip insula Bosch DIB091E51 are 4 lampi de iluminare, tip LED, a cate 3 Watt fiecare. Consumul anual de energie, estimat de producator, nu depaseste 36.9 kW, astfel ca acest produs se incadreaza in clasa A+ de eficienta energetica. Aceasta performanta este extrem de rar intalnita in randul acestor electrocasnice, mare parte dintre ele neatingand nici macar clasa C. Filtrele de grasime sunt din aluminiu si au avantajul de a fi usor demontabile si lavabile. Inlocuirea acestora nu este necesara. In plus, au o excelenta eficienta in absorbtia grasimii, specifica clasei C.

Hota Bosch DIB091E51 poate functiona in doua moduri, unul de evacuare si altul de recirculare si filtrare a aerului din incapere. Asadar, aceasta poate fi folosita eficient fara a mai avea nevoie de burlan. Hota dispune si de cateva functii, precum folosirea treptei Intensiv, care creste puterea de absorbtie peste cea nominala, urmand a reveni la regimul normal de functionare dupa 5 minute. Tehnologia Eco Silence Drive, cu motor BLDC, va face ca zgomotul produs chiar si pe cea mai puternica treapta sa nu creeze niciun disconfort persoanelor din jur, acesta nedepasind valoarea de 71 dB.

Concluzia noastra este ca Bosch DIB091E51 reprezinta, fara indoiala, una dintre cele mai performante hote. Aceasta este capabil sa filtreze un volum impresionant de aer, fara a face risipa de resurse. Filtrele cu eficienta mare impotriva grasimii au avantajul de a fi lavabile, asadar nu vor trebui sa fie schimbate periodic. Luand in considerare toate aceste caracteristici, consideram ca pretul la care se vinde produsul este unul corect.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Bosch DIB091E51. 

Bosch DIB091E51

SPECIFICATII

Tip hota: Insula
Clasa energetica: A+
Consum anual de energie: 36.9 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: A
Lampa iluminare: 4 x 3 W LED
Putere (W): 272
Filtru: Aluminiu
Clasa eficienta filtru grasime: C
Nivel zgomot minim (dB): 46
Nivel zgomot maxim (dB): 71
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 300
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 1000
Control: Electronic

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Inox
Diametru burlan (mm): 120 150
Greutate (Kg): 29
Altele: Functionare in regim de evacuare sau de recirculare a aeruluiTaste Push-Button

Treapta Intensiv cu schimbare automata la o trepta inferioara

Turbina cu 2 circuite de aer, de putere mare

EcoSilence Drive – tehnologie cu motor BLDC

3 trepte de putere + Intensiv

Iluminare Softlight

Functie DimmLight – reducerea intensitatii luminoase

 

Hota incorporabila insula Bosch DIB091E51

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search