La ofertă

Hota incorporabila semineu Whirlpool AKR 559

Hota incorporabila semineu Whirlpool AKR 559

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Whirlpool AKR 559

(Hota incorporabila semineu, 3 Trepte de viteza, Putere de absorbtie 368 mc/h, Filtre aluminiu, Inox)

Whirlpool AKR 559 este o hota incorporabila care impresioneaza prin suprafata mare de absorbtie, aceasta fiind cu 50% mai mare decat in cazul uneia conventionale. Aceasta este ideala in cazul plitelor cu 5 arzatoare, care au o suprafata de gatit extinsa. Din punct de vedere estetic, ofera un aspect simplu dar elegant.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Whirlpool AKR 559 are un singur motor, de 120 Watt, care ofera o capacitate medie de absorbtie, ce urca pana la 368 mc/h, pe cea mai puternica treapta de functionare. Ei bine, vom calcula suprafata aproximativa a bucatariei ce poate fi deservita de acest aparat electrocasnic. Main intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, fiind considerat numarul optim de volume de aer, ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Ulterior, vom imparti rezultatul la inaltimea standard a unei camere si vom obtine o suprafata de 11 mp, insa, daca tinem cont ca un procent de aproximativ 30% din volumul bucatariei este ocupat de mobilier, suprafata poate urca pana la 15 mp.

Hota incorporabila Whirlpool AKR 559 dispune de 2 lampi de iluminare, a cate 56 Watt. Consumul energetic anual, luandu-se in considerare si functionarea simultana a lampilor, nu depaseste 124 kW, drept pentru care acest aparat electrocasnic a fost incadrat in clasa energetica E. Nu este o performanta laudabila, insa este foarte des intalnita pe aceasta nisa. Filtrele din aluminiu au avantajul de a se demonta usor si de a fi lavabile. In plus, acestea au o foarte buna eficienta impotriva grasimii, incadrandu-se in clasa C. Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de functionare, este de 61 dB, din acest punct de vedere incadrandu-se in media gamei.

Concluzia noastra este ca Whirlpool AKR 559 reprezinta un produs de clasa medie, care se remarca in fata principalilor competitori gratie suprafetei extinse de absorbtie. Pretul la care se vinde este unul corect si reflecta obiectiv caracteristicile produsului.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Whirlpool AKR 559. 
 

Whirlpool AKR 559

SPECIFICATII

Tip hota: Decorativa
Clasa energetica: E
Consum anual de energie: 124 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: G
Lampa iluminare: 2 x 56 W
Dimensiuni (IxLxA): 115.2 x 89.8 x 45 cm
Putere (W): 120
Filtru: Aluminiu
Clasa eficienta filtru grasime: C
Nivel zgomot minim (dB): 44
Nivel zgomot maxim (dB): 61
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 185
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 368
Control: Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Inox
Diametru burlan (mm): 150
Greutate (Kg): 11.7
Altele: Lungime cablu: 1.5 m
Hota incorporabila semineu Whirlpool AKR 559

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search