La ofertă

Hota incorporabila telescopica Beko CTB 6407 X, capacitate absorbtie 275 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox

Hota incorporabila telescopica Beko CTB 6407 X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Beko CTB 6407 X

(Hota incorporabila telescopica, capacitate absorbtie 275 mc/h, 1 motor, filtru aluminiu, 60 cm, Inox)

Beko CTB 6407 X este o hota incorporabila de clasa medie, foarte bine vanduta in momentul de fata gratie unui excelent raport calitate/pret. Design-ul sau minimalist nu va stirbi sub nicio forma rafinamentul bucatariei dumneavoastra, fiind in proportie de 90% mascata in corpul de mobilier.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Beko CTB 6407 X are un singur motor de 140 W, ce dezvolta o capacitate medie de absorbtie (275 mc/h), din acest punct de vedere nefiind destinata bucatariilor foarte spatioase. In cele ce urmeaza vom calcula suprafata aproximativa a bucatariei pe care o poate deservi fara probleme. Pentru inceput, vom imparti aceasta valoare la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei bucatarii, 2.65 m. Asadar, vom obtine o suprafata de cca. 8.6 mp, fara a tine cont de corpurile de mobilier si de electrocasnice care ocupa si ele un volum considerabil. Luandu-le in calcul si pe acestea, suprafata bucatariei dumneavoastra poate urca pana la 10 mp.

Hota telescopica Beko CTB 6407 X dispune de 2 lampi de iluminare, a cate 40 W fiecare. Eficienta energetica a acestei hote nu este una impresionanta intrucat nu reuseste sa depaseasca standardele clasei E. Filtrul de aluminiu, in schimb, este unul destul de performant, avand o eficienta buna impotriva grasimii si fiind usor demontabil. In plus, acesta este si lavabil, inlocuirea periodica nefiind necesara. Nivelul maxim de zgomot, pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de aspiratie, ajunge la 63 dB. Din acest punct de vedere se incadreaza in media gamei.

Concluzia noastra este ca Beko CTB 6407 X reprezinta o hota incorporabila ce ofera performante medii, la un pret foarte atractiv. Daca veti tine cont de calculul nostru privind suprafata deservita, investitia va fi una de succes.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Beko CTB 6407 X. 

Beko CTB 6407 X

SPECIFICATII

Tip hota: Traditionala
Clasa energetica: E
Numar motoare: 1
Lampa iluminare: 2 x 40 W
Dimensiuni (IxLxA): 175 x 598 x 250 mm
Putere (W): 140
Filtru: Aluminiu
Nivel zgomot maxim (dB): 63
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 275
Control: Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Argintiu
Greutate (Kg): 8
Altele: 3 trepte de viteza
Hota incorporabila telescopica Beko CTB 6407 X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search