La ofertă

Hota incorporabila telescopica Beko CTB6250W, 420 mc/h

Hota incorporabila telescopica Beko CTB6250W

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Beko CTB6250W

(Hota incorporabila, telescopica, 1 motor 140 W, capacitate absorbtie 420 mc/h, 3 trepte de viteza, 2 filtre metalice)

Beko CTB6250W este o hota incorporabila, telescopica, de putere relativ mare, capabila sa mentina aerul curat in bucatarii spatioase. Aceasta are si un sistem de filtrare performant, inlocuirea periodica a acestuia nefiind necesara. In plus, este complet incorporabila in mobilier, in stare inactiva, astfel ca  nu va afecta sub nicio forma rafinamentul incaperii.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Beko CTB6250W functioneaza pe baza unui singur motor de 140 W, capabil sa dezvolte pe cea mai puternica treapta de absorbtie o capacitate de 420 mc/h. Pentru a intelege mai bine care este suprafata maxima a unei bucatarii pe care o poate deservi vom face un calcul simplu. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, considerata a fi inaltimea standard (m) a unei bucatarii. Asadar, vom obtine o suprafata de aproximativ 13 mp, fara a tine cont de volumul ocupat de corpurile de mobilier si de aparatura electrocasnica, volum ce nu mai trebuie recirculat. Luandu-le in seama si pe acestea, suprafata bucatariei poate ajunge la 17 – 19 mp.

Hota telescopica Beko CTB6250W are un consum energetic anual estimat la 107.1 kW. Din punct de vedere al eficientei energetice, se incadreaza in clasa E, performanta nu foarte ridicata dar asemanatoare majoritatii produselor din aceasta nisa. Sistemul de filtare include 2 filtre metalice, lavabile, cu eficienta excelenta impotriva grasimii, la acest capitol bifand clasa C. Nivelul maxim de zgomot atins pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de viteza ajunge pana la 69 dB. Si la acest capitol se incadreaza in media gamei.

Concluzia noastra este ca Beko CTB6250W reprezinta o hota incorporabila capabila sa elimine aburul si sa improspateze aerul in bucatarii de dimensiuni medii spre mari. Chiar daca aceasta nu are o eficienta energetica remarcabila, faptul ca nu necesita inlocuirea periodica a filtrelor va va ajuta sa amortizati in timp investitia. De asemenea, pretul la care se vinde este unul suficient de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Beko CTB6250W

Beko CTB6250W

SPECIFICATII

Tip hota: Telescopica
Clasa energetica: E
Consum anual de energie: 107.1 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: G
Lampa iluminare: 2 x 28 W
Dimensiuni (IxLxA): 18 x 59.8 x 28 cm
Putere (W): 140
Filtru: 2 x filtre metalice
Clasa eficienta filtru grasime: C
Nivel zgomot minim (dB): 57
Nivel zgomot maxim (dB): 69
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 220
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 420
Control: Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Culoare: Alb
Greutate (Kg): 7.6
Altele: 3 trepte de viteza
Hota incorporabila telescopica Beko CTB6250W

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search