La ofertă

Hota incorporabila telescopica Bosch DFM064W50

Hota incorporabila telescopica Bosch DFM064W50

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Bosch DFM064W50

(Hota incorporabila telescopica, Putere de absorbtie 400 mc/h, 60 cm, 3 trepte de putere)

Bosch DFM064W50 este o hota incorporabila foarte bine vanduta in momentul de fata, aflandu-se in topul produselor din aceasta nisa, pe majoritatea magazinelor online de profil. Acest lucru ne-a captat atentia si vom incerca sa descoperim ce ii face pe clienti sa se orienteze atat de mult catre acest produs.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Bosch DFM064W50 are un singur motor a carui putere maxima ajunge pana la 145 Watt. Acesta ofera o capacitate de asborbtie relativ ridicata, de 400 mc/h. Pentru a va face mai clar ce inseamna acest lucru, vom incerca sa calculam suprafata bucatariei pe care o poate deservi fara probleme, netinand cont obiectele de mobilier. Vom imparti, astfel, capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora iar rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei incaperi, 2.65 m. Vom obtine o suprafata de aproximativ 13 mp iar daca tinem cont ca incapere vor mai fi obiecte care ocupa volum, aceasta suprafata poate depasi chiar 15 mp.

Hota incorporabila telescopica Bosch DFM064W50

Hota telescopica Bosch DFM064W50 dispune de 2 lampi cu halogen, a caror putere nu depaseste 40 Watt, cumulat. Luand in considerare folosirea concomitenta a acestora, in timpul functionarii hotei, producatorul se poate lauda cu un consum de doar 66.3 kWh, specific clasei C, lucru destul de rar intalnit in randul acestor produse. Sistemul de filtrare a grasimii este din aluminiu si are avantajul de a fi lavabil. Acesta are o eficienta excelenta, incadrandu-se in clasa B. Nivelul de zgomot atins pe cea mai puternica treapta de absorbtie nu depaseste 68 dB, din acest punct de vedere incadrandu-se in media gamei.

Concluzia noastra este ca Bosch DFM064W50 reprezinta o hota excelenta din toate punctele de vedere. Aceasta are performante de top la multe capitole, precum capacitatea de absorbtie, eficienta filtrelor, eficienta energetica si aspect. Luand in considerare toate aceste avantaje, consideram ca pretul la care se vinde este unul destul de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Bosch DFM064W50. 

Bosch DFM064W50

SPECIFICATII

Tip hota: Telescopica
Clasa energetica: C
Consum anual de energie: 66.3 kWh
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: E
Lampa iluminare: 2 x 20 W
Dimensiuni (IxLxA): 16.2 x 52.6 x 29 cm
Putere (W): 145
Filtru: Filtru metalic de grasime
Clasa eficienta filtru grasime: B
Nivel zgomot minim (dB): 59
Nivel zgomot maxim (dB): 68
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 190
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 400

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Argintiu
Diametru burlan (mm): 150 /120
Greutate (Kg): 9
Hota incorporabila telescopica Bosch DFM064W50

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search