La ofertă

Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP60460OX

Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP60460OX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Electrolux EFP60460OX

(Hota incorporabila telescopica, Putere de absorbtie 603 mc/h, 1 motor, 3 viteze, Clasa A, Filtru Carbon, 60 cm, Inox)

Electrolux EFP60460OX este o hota incorporabila foarte performanta, atat din punct de vedere energetic, cat si din cel al eficientei in a filtra aerul din bucataria in care este instalata. In plus, aceasta este culisanta, astfel ca in stadiu de inactivitate aproape ca nu-si va face simtita prezenta din punct de vedere estetic.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Electrolux EFP60460OX functioneaza pe baza unui singur motor, ce dezvolta pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte de absorbtie o capacitate impresionanta de pana la 603 mc/h. Pentru a intelege mai bine aceasta performanta, vom calcula suprafata aproximativa a bucatariei ce poate fi deservita fara probleme de aceasta hota. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, valoare ce repezinta inaltimea medie a unei bucatarii, exprimata in metri. Astfel, vom obtine o suprafata aproximativa de 19 mp, fara a lua in calcul volumul corpurilor de mobilier si a aparaturii electrocasnice. Luandu-l in seama si pe acesta, suprafata acoperita poate depasi 23 mp.

Hota telescopica Electrolux EFP60460OX are un consum energetic anul foarte redus, estimat la doar 44.1 kWh, motiv pentru care atinge cel mai inalt standard energetic pentru aceasta nisa, anume clasa A. Sistemul de filtrare cu carbon activ este unul dintre cele mai performante la ora actuala, avand o excelenta eficienta impotriva grasimii. In plus, acesta nu necesita inlocuiri periodice, intrucat se va regenera prin introducerea intr-un cuptor. Iluminarea cu lampi LED este prietenoasa cu mediul, intrucat ofera mult, consumand putin.

Concluzia noastra este ca Electrolux EFP60460OX reprezinta una dintre cele mai performante hote incorporabile, comercializate la preturi accesibile. Cu o capacitate excelenta de absorbtie, filtre eficiente si un aspect minimalist rafinat, aceasta hota se va dovedi alegerea perfecta chiar si pentru bucatariile foarte spatioase.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Electrolux EFP60460OX. 
 

Electrolux EFP60460OX

SPECIFICATII

Tip hota: Incorporabila telescopica
Clasa energetica: A
Consum anual de energie: 44.1 kWh
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: D
Lampa iluminare: Da
Filtru: Carbon
Clasa eficienta filtru grasime: C
Nivel zgomot minim (dB): 48
Nivel zgomot maxim (dB): 66
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 224
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 603
Control: Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Argintiu
Diametru burlan (mm): 150
Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP60460OX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search