La ofertă

Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP6440X, 384 mc/h

Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP6440X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Electrolux EFP6440X

(Hota incorporabila telescopica, Putere de absorbtie 384 mc/h, 2 Motoare, Filtru aluminiu, 60 cm, Inox)

Electrolux EFP6440X este o hota incorporabila destinata bucatariilor de dimensiuni medii, vanduta la un pret foarte atractiv daca analizam atent specificatiile sale. Faptul ca aceasta este telescopica aduce un plus la capitolul estetic, in stadiul de inactivitate fiind vizibila doar o muchie slim din inox.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Electrolux EFP6440X are doua motoare capabile sa dezvolte o capacitate de absorbtie superioara, de pana la 384 mc/h, pe cea mai puternica treapta. Pentru a intelege mai bine ce inseamna aceasta valoare, vom calcula suprafata maxima a unei bucatarii pe care o poate deservi cu succes. Pentru inceput, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, acesta fiind considerat numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei bucatarii, 2.65 m si astfel vom obtine o suprafata aproximativa de 12 mp, fara a tine cont de corpurile de mobilier ce ocupa si ele un volum considerabil. Luandu-le in calcul si pe acestea, suprafata bucatariei poate urca fara probleme pana la 15 mp.

Hota telescopica Electrolux EFP6440X asigura iluminarea pe baza a doua lampi cu halogen a cate 40 Watt. Luand in considerare functionarea permanenta a acestora pe parcursul gatitului, producatorul anunta un consum anual estimat la 192.6 kW, incadrandu-se in clasa F de eficienta energetica (performanta nu foarte laudabila). Filtrul din aluminiu, in schimb, este unul foarte performant, cu eficienta buna impotriva grasimii (clasa D). In plus, acesta este foarte usor demontabil si lavabil, astfel ca nu este necesara inlocuirea periodica. Nivelul maxim de zgomot, pe cea mai puternica treapta de absorbtie, ajunge la 71 dB, asadar nu vorbim despre o hota foarte silentioasa.

Concluzia noastra este ca Electrolux EFP6440X este o hota incorporabila care imbina performantele apreciabile cu unele mai putin laudabile, insa, reuseste sa ofere un excelent raport calitate/pret, avand in vedere capacitatea sa de absorbtie. In plus, ofera un aspect minimalist si rafinat.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Electrolux EFP6440X. 

 Electrolux EFP6440X

SPECIFICATII

Tip hota: Telescopica
Clasa energetica: F
Consum anual de energie: 192.6 kW
Numar motoare: 2
Clasa eficienta iluminare: G
Lampa iluminare: 2 x 40 W
Dimensiuni (IxLxA): 17.3 x 59.8 x 29.5 cm
Filtru: Aluminiu
Clasa eficienta filtru grasime: D
Nivel zgomot minim (dB): 57
Nivel zgomot maxim (dB): 71
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 224
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 384

ALTE CARACTERISTICI

Culoare: Argintiu
Diametru burlan (mm): 120
Greutate (Kg): 8.4
Lungime cablu: 1.5 m

Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP6440X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search