La ofertă

Hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E, putere de absorbtie 390 mc/h, 2 motoare, 60 cm, Inox

Hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Gorenje DF 6116E

(Hota incorporabila telescopica, putere de absorbtie 390 mc/h, 2 motoare, 60 cm, Inox)

Gorenje DF 6116E este o plita incorporabila de clasa medie, vanduta la un pret foarte atractiv, motiv pentru care si-a facut loc rapid in topul celor mai vandute produse pe acest segment. Din punct de vedere estetic, ofera un aspect modern si minimalist, fiind bine incorporata in mobilier, gratie caracteristicii culisante.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Gorenje DF 6116E beneficiaza de 2 motoare, a caror putere cumulata urca pana la 250 Watt. Cu ajutorul acesteia, hota este capabila sa dezvolte o capacitate maxima de absorbtie de 384 mc/h. Pentru a putea avea o parere mai clara cu privire la aceasta caracteristica, vom incerca sa calculam suprafata maxima unei bucatarii, ce poate fi deservita cu brio de acest produs. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, fiind considerat numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea camerei, care pentru o incapere standard este de 2.65 m. Asadar, obtinem o suprafata de aprox. 12 mp, la care se mai adauga 2-4 mp, in functie de gradul de ocupare cu mibilier.

Hota telescopica Gorenje DF 6116E ofera 2 lampi de iluminare, a cate 40 Watt. Consumul energetic anual, luand in considerare folosirea permanenta a lampilor, este de 192 kW, motiv pentru care se incadreaza in standardele clasei F, performanta pe care nu o putem lauda. Filtrele acestei hote sunt metalice si au avantajul de a fi usor demontabile si de a se spala. Asadar, acestea nu necesita inlocuire periodica. Eficienta la grasime a acestora atinge clasa D, o performanta putin peste medie. Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de functionare, ajunge pana la 71 dB, fiind oarecum in concordanta cu capacitatea de absorbtie.

Concluzia noastra este ca Gorenje DF 6116E reprezinta o hota telescopica ce nu impresioneaza la capitolele functionale dar isi creeaza un avantaj in fata principalilor competitori gratie pretului atractiv si a design-ului modern.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Gorenje DF 6116E. 
 

Gorenje DF 6116E

SPECIFICATII

Tip hota: Telescopica
Clasa energetica: F
Consum anual de energie: 192 kW
Numar motoare: 2
Clasa eficienta iluminare: G
Lampa iluminare: 2 x 40 W
Dimensiuni (IxLxA): 17.3 x 59.8 x 29.5 cm
Putere (W): 250
Filtru: Metalic
Clasa eficienta filtru grasime: D
Nivel zgomot minim (dB): 57
Nivel zgomot maxim (dB) 71
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 224
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 384
Control: Mecanic

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Argintiu
Diametru burlan (mm): 120
Greutate (Kg): 9.3
Altele: Carcasa din otel inoxidabil Control mecanic
Hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search