La ofertă

Hota incorporabila telescopica Hansa OTC611IH

Hota incorporabila telescopica Hansa OTC611IH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Hansa OTC611IH

(Hota incorporabila telescopica, Putere de absorbtie 198 mc/h, 1 motor, 2 filtre, 60 cm, Inox)

Hansa OTC611IH este o hota incorporabila de putere nu foarte mare, fiind destinata, in special, bucatariilor de mici dimensiuni. Aceasta este telescopica si complet incorporabila atunci cand nu este folosita, astfel ca nu va micsora deloc spatiul bucatariei dumneavoastra, ba chiar va aduce un plus de rafinament, gratie aspectului minimalist.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Hansa OTC611IH are o singur motor ce dezvolta o putere maxima de 110 Watt. Acesta este capabil sa ofere pe treapta maxima de functionare o capacitate de absorbtie de pana la 198 mc/h. Pentru a intelege mai bine ce inseamna aceasta valoare, vom incerca sa va calculam suprafata maxima a bucatariei pe care o poate deservi. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in intervale de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei bucatarii, 2.65 m. Asadar, vom obtine o suprafata aproximativa de 6.5 mp, fara a lua in seama corpurile de mobilier care ocupa si ele un volum considerabil. Tinand cont si de acestea, suprafata bucatariei poate ajunge la maxim 10 mp.

Hota telescopica Hansa OTC611IH are o singura lampa de iluminare, de 28 W. Consumul energetic anual, luand in considerare functionarea concomitenta a lampii, este de 59 kW, incadrandu-se in clasa D de eficienta energetica. Din acest punct de vedere putem spune ca este una dintre cele mai economice hote low-cost. Cele doua filtre metalice sunt usor demontabile si lavabile, asadar, nu necesita inlocuire periodica. Eficienta acestora impotriva grasimii este una ridicata, incadrandu-se in clasa D.

Concluzia noastra este ca Hansa OTC611IH reprezinta una dintre cele mai economice hote telescopice de pe piata, nu doar din punct de vedere al consumului energetic, ci mai ales din cel al pretului. Performantele acesteia sunt suficiente pentru a face fata unei bucatarii de mici dimensiuni, aducand, in acelasi timp, si un plus la capitolul estetic.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Hansa OTC611IH. 
 

Hansa OTC611IH

SPECIFICATII

Tip hota: Telescopica
Clasa energetica: D
Consum anual de energie: 59 kW
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: G
Lampa iluminare: 1 x 28 W
Dimensiuni (IxLxA): 17.3 x 60 x 31
Putere (W): 110
Filtru: 2 Filtre de grasime
Clasa eficienta filtru grasime: D
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 147
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 198
Control: Mecanic

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Inox
Diametru burlan (mm): 120
Greutate (Kg): 6.7
Altele: 2 trepte de viteza
Hota incorporabila telescopica Hansa OTC611IH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search