La ofertă

Hota incorporabila telescopica Hausberg HB 1285, Putere de absorbtie 420 m3/h, 2 motoare, 60 cm, Inox

Hota incorporabila telescopica Hausberg HB 1285

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Hausberg HB 1285

(Hota incorporabila telescopica, Putere de absorbtie 420 m3/h, 2 motoare x 95 W, 2 filtre aluminiu, 46 dB, 60 cm, Inox)

Hausberg HB 1285 este o hota incorporabila telescopica foarte accesibila ca pret, avand in vedere ca ofera, prin intermediul celor doua motoare, o capacitate de absorbtie foarte mare. Aceasta propune un design slim, foarte elegant, care va completa rafinamentului mobilierului dumneavoastra de bucatarie.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Hausberg HB 1285 functioneaza pe baza a doua motoare, fiecare dezvoltand o putere de 95 W. Acestea sunt capabile sa asigure o capacitate de absorbtie de 420 mc/h si din acest punct de vedere, hota este destinata bucatariilor de mari dimensiuni. Pentru a va demonstra acest lucru, vom calcula suprafata maxima a unei bucatarii, ce poate fi deservita cu brio. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, considerand ca aceasta este inaltimea standard a unei bucatarii. Astfel, vom obtine o suprafata de aproximativ 13 mp. Daca luam in considerare ca in incapere se vor afla si aparatele electrocasnice care disloca un volum de aer considerabil, ce nu mai necesita recirculare, suprafata bucatariei poate depasi 17 mp.

Hota telescopica Hausberg HB 1285 asigura iluminatul pe baza a doua lampi cu halogen, a cate 15 W. Filtrarea se face prin intermediul a doua panouri de aluminiu, cu eficienta buna impotriva grasimii, aceasta avand si avantajul de a fi usor detasabile si lavabile. Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta de absorbtie, nu depaseste 45 dB, fiind astfel una dintre cele mai silentioase hote.

Concluzia noastra este ca Hausberg HB 1285 reprezinta o hota incorporabila de mare putere, comercializata la un excelent raport calitate/pret. Vorbim poate despre cea mai accesibila hota destinata bucatariilor spatioase. In plus, aceasta ofera o eleganta aparte.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Hausberg HB 1285. 

Hausberg HB 1285

SPECIFICATII

Tip hota: Incorporabila telescopica
Numar motoare: 2
Lampa iluminare: 2 x 15 W Lampa cu halogen
Putere (W): 2 x 95
Filtru: 2 x aluminiu
Nivel zgomot maxim (dB): 46
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 420
Control: Butoane

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Alb / Inox
Diametru burlan (mm): 120
Hota incorporabila telescopica Hausberg HB 1285

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search