La ofertă

Hota incorporabila telescopica Pyramis SLIDING 1151BLK

Hota incorporabila telescopica Pyramis SLIDING 1151BLK

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Pyramis SLIDING 1151BLK

(Hota incorporabila telescopica, putere de absorbtie 315mc/h, 2 motoare, filtru aluminiu, spoturi halogen, telecomanda, Touch Control, temporizator, indicator saturatie filtre, 60cm, Inox)

Pyramis SLIDING 1151BLK este o hota incorporabila ultra-moderna, destinata bucatariilor de dimensiuni nu foarte mare. Aceasta inglobeaza functii interesante, foarte rar intalnite la produsele competitoare si ofera un aspect mult mai rafinat.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Pyramis SLIDING 1151BLK functioneaza pe baza a doua motoare, nu foarte puternice, acestea dezvoltand o capacitate de absorbtie ce nu depaseste 315 mc/h. Pentru a intelege mai bine ce inseamna aceasta valoare, vom calcula suprafata maxima a unei bucatarii ce poate fi deservita cu brio de acest aparat electrocasnic. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, considerata a fi inaltimea standard a unei incaperi, pe sectorul rezidential. Astfel, fara a tine cont de volumul corpurilor de mobilier si al aparaturii electrocasnice, obtinem o suprafata de aproximativ 10 mp. Luand in considerare si prezenta mobilierului, suprafata poate ajunge pana la 15 mp.

Hota telescopica Pyramis SLIDING 1151BLK dispune de filtre performante din aluminiu, cu rezultate excelente in filtrarea grasimii. In plus, acestea sunt usor demontabile si lavabile, indicatorul de saturatie a filtrelor anuntand necesitatea acestei operatiuni. Iluminarea se va realiza prin intermediul unor spoturi cu halogen, a cate 50W, arhisuficiente pentru asistarea procesului culinar. Controlul hotei se va putea realiza fie cu ajutorul panoului senzitiv (touch control), fie prin intermediul telecomenzii. In plus, mai intalnim un timer, care permite presetarea activitatii pe intervale de timp.

Concluzia noastra este ca Pyramis SLIDING 1151BLK reprezinta una dintre cele mai moderne hote incorporabile, intalnite in lungile serii de review-uri pe care le-am realizat. Indiferent ca analizam capitolul functional sau pe cel estetic, ramanem placut impresionati. Daca bucataria dumneavoastra nu depaseste suprafata calculata de noi mai sus, probabil, ati gasit produsul ideal, mai ales ca se vinde si la un pret destul de atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Pyramis SLIDING 1151BLK. 
 

Pyramis SLIDING 1151BLK

SPECIFICATII

Tip hota: Incorporabila – telescopica
Clasa energetica: F
Consum anual de energie: 196kW/an
Numar motoare: 2
Clasa eficienta iluminare: E
Lampa iluminare: Spoturi halogen – 2x50W
Dimensiuni (IxLxA): 17.4 x 59.9 x 30.3cm
Putere (W): 220
Filtru: Aluminiu
Clasa eficienta filtru grasime: C
Nivel zgomot minim (dB): 55
Nivel zgomot maxim (dB): 65
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 243
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 315
Control: Electronic
Comenzi: prin atingere

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Negru
Diametru burlan (mm): 120
Greutate (Kg): 8
Altele: Telecomanda, Touch Control, Temporizator, Indicator saturatie filtre

Hota incorporabila telescopica Pyramis SLIDING 1151BLK

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search