La ofertă

Hota incorporabila telescopica Star-Light HAT-160SS, 204 mc/h

Hota incorporabila telescopica Star-Light HAT-160SS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Star-Light HAT-160SS

(Hota incorporabila telescopica, Putere de absorbtie 204 mc/h, 1 motor, evacuare exterioara sau recirculare, 2 filtre metalice lavabile, 60 cm, Inox si metal vopsit)

Star-Light HAT-160SS este una dintre cele mai economice hote incorporabile, fiind destinata bucatariilor de mici dimensiuni. Acestea sunt utile si acolo unde nu exista posibilitatea scoaterii unui racord exterior de evacuare, intrucat ofera si sistem de recirculare si filtrare interioara a aerului. Pretul de vanzare este unul dintre cele mai accesibile pentru acest segment.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Star-Light HAT-160SS este o hota de putere relativ redusa, aceasta avand un singur motor de 80 W. Capacitatea de absorbtie dezvoltata este de doar 204 mc/h iar noi vom calcula suprafata aproximativa a bucatariei careia ii este destinata. Vom imparti aceasta valoare la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora iar rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei bucatarii, 2.65 m. Asadar, vom obtine o suprafata de aproximativ 6.5 mp, fara a tine cont de corpurile de mobilier si aparatura electrocasnica. Luandu-le in considerare, suprafata poate urca pana la 10 mp pe modulul de evacuare exterioara. Hota propune si un modul de recirculare cu dubla filtrare prin intermediul filtrelor metalice clasice si al unuia suplimentar, cu carbon activ, modul pe care capacitatea de absorbtie scade cu 15%.

Hota telescopica Star-Light HAT-160SS asigura iluminatul pe baza a doua lampi cu halogen, de cate 40 W. Utilizarea permanenta a acestora pe timpul gatitului, conduce catre un consum anual total estimat la 110 kWh, motiv pentru care hota a fost incadrata in clasa E de eficienta energetica. Chiar daca nu este o performanta extraordinara, este una foarte intalnita pentru acest gen de electrocasnice. Cele doua filtre metalice sunt usor demontabile si lavabile, astfel ca nu este necesara inlocuirea periodica. In schimb, acestea nu au o eficienta foarte buna impotriva grasimii, bifand doar clasa F la acest capitol.

Concluzia noastra este ca Star-Light HAT-160SS reprezinta una dintre cele mai economice hote incorporabile, din punct de vedere al pretului. Unul dintre marile avantaje ale acesteia il reprezinta regimul suplimentar de recirculare si filtrare a aerului. In schimb, nu are o capacitate foarte mare de absorbtie si nici o eficienta buna in retinerea grasimilor, motiv pentru care este destinata bucatariilor de mici dimensiuni.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Star-Light HAT-160SS. 
 

Star-Light HAT-160SS

SPECIFICATII

Tip hota: Incorporabila telescopica
Clasa energetica: E
Consum anual de energie: 110 kWh
Numar motoare: 1
Clasa eficienta iluminare: G
Lampa iluminare: 2 x 40 W
Dimensiuni (IxLxA): 17.6 x 60 x 28 – 43
Putere (W): 1 x 80
Filtru: 2 x filtre metalice
Clasa eficienta filtru grasime: F
Nivel zgomot minim (dB): 61
Nivel zgomot maxim (dB): 67
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 120
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 204
Control: Butoane basculante

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Gri
Diametru burlan (mm): 120
Altele: Evacuare exterioara sau posiblitate recirculare, daca este instalat filtru de carbon (accesoriu optional)

Hota incorporabila telescopica Star-Light HAT-160SS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search