La ofertă

Hota incorporabila telescopica Star-Light HAT-260SS

Hota incorporabila telescopica Star-Light HAT-260SS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Star-Light HAT-260SS

(Hota incorporabila telescopica, Putere de absorbtie 329 mc/h, 2 motoare, 60 cm, Inox si metal vopsit)

Star-Light HAT-260SS este poate cea mai accesibila hota incorporabila, telescopica, din punct de vedere al pretului. Aceasta se incadreaza in clasa medie, pe aceasta nisa, la majoritatea capitolelor esentiale atunci cand alegem un astfel de produs. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Star-Light HAT-260SS beneficiaza de 2 motoare, a cate 100 Watt fiecare, acestea dezvoltand o capacitate de absorbtie de 329 mc/h. Pentru a va face o idee mai limpede asupra acestei valori, vom calcula suprafata bucatariei pe care o poate deservi cu brio aceasta hota. Vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer, ce trebuiesc recirculate in interval de o ora iar rezultatul il vom imparti la inaltimea standard a unei incaperi. Astfel, vom obtine o suprafata a bucatariei de pana la 10 mp, daca nu tinem cont de obiectele de mobilier, care ocupa si ele un volum semnificativ. Tinand cont si de acestea, suprafata poate urca pana la 12-13 mp.

Hota telescopica Star-Light HAT-260SS dispune si de 2 lampi de iluminare, a cate 40 Watt. Luand in considerare utilizarea permanenta a acestora, producatorul mentioneaza un consum anual de aproximativ 167 kW, specific clasei de eficienta energetica F. Asadar, la acest capitol nu se plaseaza prea bine, raportat cu principalii competitori. Cele doua filtre metalice, din aluminiu, au avantajul de a fi usor demontabile si lavabile. Eficienta acestora in absorbtia grasimii atinge clasa E, o performanta destul de des intalnita in randul hotelor low-cost. Nivelul maxim de zgomot, atins pe cea mai puternica treapta, nu depaseste 65 dB, lucru obisnuit in cadrul acestor produse.

Concluzia noastra este ca Star-Light HAT-260SS reprezinta o hota incorporabila foarte accesibila ca pret dar cu performante care nu impresioneaza la niciun capitol. Aceasta este indicata, in special, in cazul bucatariilor mici, unde nu se gateste prea des. 

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Star-Light HAT-260SS. 
 

SPECIFICATII

Tip hota: Incorporabila telescopica
Clasa energetica: F
Consum anual de energie: 167.1 kW
Numar motoare: 2
Clasa eficienta iluminare: G
Lampa iluminare: 2 x 40 W
Dimensiuni (IxLxA): 17.6 x 60 x 43 cm
Putere (W): 2 x 100
Filtru: Aluminiu
Clasa eficienta filtru grasime: E
Nivel zgomot minim (dB): 61
Nivel zgomot maxim (dB): 65
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 193.8
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 329.3
Control: Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Inox
Diametru burlan (mm): 120
Hota incorporabila telescopica Star-Light HAT-260SS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search