La ofertă

Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 643 GY

Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 643 GY

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Whirlpool AKR 643 GY

(Hota incorporabila telescopica, Putere de absorbtie 320 mc/h,  2 Filtre aluminiu, 2 Motoare, 60 cm, Inox)

Whirlpool AKR 643 GY este una dintre cele mai bine vandute hote incorporabile, drept pentru care noi vom incerca sa descoperim motivul care ii face pe clienti sa investeasca in acest produs. Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii. 

Hota incorporabila Whirlpool AKR 643 GY dispune de 2 motoare, ce dezvolta o putere maxima de 120 Watt. Acesta ofera o capacitate de absorbtie de pana la 320 mc/h iar noi vom calcula care este suprafata maxima a bucatariei pe care o poate deservi. Vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer, ce trebuiesc recirculate in interval de o ora si ulterior, vom imparti rezultatul la inaltimea standard a unei incaperi. Obtinem, asadar, o suprafata de aproximativ 10 mp, daca nu se tine cont de volumul corpurilor de mobilier din bucatarie. Luandu-le in considerare si pe acestea, suprafata poate urca pana la 12-14 mp. Astfel, daca dimensiunea bucatariei dumneavoastra corespunde cu cea calculata de noi hota isi va demonstra eficienta, fara probleme.

Hota telescopica Whirlpool AKR 643 GY dispune si de 2 lampi de iluminare, a caror putere insumeaza 80 Watt. Consmul energetic anual, luand in considerare iluminarea permanenta pe timpul gatitului, este de 156 kW, incadrandu-se in clasa de eficienta energetica F. Cele 2 filtre de grasime sunt confectionate din aluminiu, astfel ca ofera avantajul de a fi usor demontabile si lavabile. In plus, acestea au o eficienta destul de ridicata, specifica clasei D. Nivelul maxim de zgomot, produs pe cea mai puternica treapta de functionare este de 64 dB, incadrandu-se in media gamei.

Concluzia noastra este ca Whirlpool AKR 643 GY reprezinta o hota interesanta, cu un plus la capitolul estetic, prin prisma faptului ca este aproape complet incorporabila. Din punct de vedere al eficientei, aceasta se incadreaza in media gamei iar pretul la care se vinde nu face exceptie de la acest lucru. 

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Whirlpool AKR 643 GY. 

Whirlpool AKR 643 GY

SPECIFICATII

Tip hota: Telescopica
Clasa energetica: F
Consum anual de energie: 156 kW
Numar motoare: 2
Clasa eficienta iluminare: G
Lampa iluminare: 2 x 40 W
Dimensiuni (IxLxA): 17.5 x 59.8 x 28
Putere (W): 120
Filtru: Aluminiu 2 Filtre de grasime
Clasa eficienta filtru grasime: D
Nivel zgomot minim (dB): 51
Nivel zgomot maxim (dB): 64
Capacitate de absorbtie minima (mc/h): 195
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 320
Control: Mecanic

 

ALTE CARACTERISTICI

Inox: Da
Culoare: Argintiu
Greutate (Kg): 7.9
Altele: 3 trepte de viteza
Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 643 GY

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search