La ofertă

Hota telescopica Electrolux EFP6411X, 60 cm, 3 viteze, 230 mc/h, Inox

Hota telescopica Electrolux EFP6411X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Electrolux EFP6411X

(Hota telescopica, 60 cm, 3 viteze, 230 mc/h, Inox)

Electrolux EFP6411X este o hota incorporabila, telescopica, extrem de eleganta. Aceasta este destinata bucatariilor de mici dimensiuni, neavand o capacitate foarte mare de absorbtie.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota incorporabila Electrolux EFP6411X are o capacitate de absorbtie de 230 mc/h, pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte. Pentru a intelege mai bine ce reprezinta aceasta valoare, vom calcula suprafata maxima a unei bucatarii pe care o poate deservi. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, aceasta fiind considerat numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la 2.65, reprezentand inaltimea standard a unei bucatarii. Asadar, vom obtine, fara a tine cont de corpurile de mobilier si de aparatura electrocasnica, o suprafata de aproximativ 7 mp. Luand in considerare si mobilierul care ocupa un volum considerabil de aer ce nu mai trebuie recirculat, suprafata urca pana la 10 mp.

Filtrele din aluminiu au o eficienta buna in absorbtia grasimii si au avantajul ca sunt usor demontabile si lavabile. Asadar, inlocuirea lor nu este necesara. Un alt avantaj oferit de aceasta hota telescopica este lampa de iluminat, destul de eficienta atat din punct de vedere vizual, cat si din cel energetic.

Concluzia noastra este ca Electrolux EFP6411X este o hota incorporabila eleganta, capabila sa elimine aburul si mirosurile de mancare din bucatarii de pana la 10 mp. Luand in considerare toate caracteristicile sale si comparandu-le cu ale altor produse similare, consideram ca pretul la care se vinde este unul destul de competitiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Electrolux EFP6411X. 
 

Electrolux EFP6411X

CARACTERISTICI GENERALE

Tip hota: Telescopica
Numar motoare: 1
Lampa iluminare: Da
Dimensiuni (IxLxA): 59.8 x 29.5
Filtru: Aluminiu
Control: Mecanic

Inox: Da
Culoare: Argintiu
Altele: Diametrul tubului de evacuare a aerului (mm) 120

Hota telescopica Electrolux EFP6411X

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search