La ofertă

Hota telescopica Vision Chef VCHT-60550WH, 550 mc/h, 2 motoare

Hota telescopica Vision Chef VCHT-60550WH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Vision Chef VCHT-60550WH

(Hota telescopica, 550 mc/h, 2 motoare, 3 trepte de putere, filtre aluminiu)

Vision Chef VCHT-60550WH este o hota telescopica deosebit de puternica, fiind capabila sa mentina un aer proaspat chiar si in cele mai spatioase bucatarii. Faptul ca aceasta este incorporabila si culisanta, va aduce un plus estetic.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota telescopica Vision Chef VCHT-60550WH dispune de 2 motoare ce dezvolta o putere maxima de 180 Watt.  Impresionanta este capacitatea de absorbtie care urca pana la 550 mc/h. Pentru a va face o idee mai concreta asupra acestor parametrii, vom calcula suprafata maxima a unei bucatarii, ce poate fi deservita cu brio de aceasta hota culisanta. Vom imparti capacitatea de absorbtie la inaltimea standard a unei incaperi iar rezultatul il vom imparti la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Asadar, vom obtine o suprafata de aprox. 18 mp, aceasta putand urca pana la 20-22 mp, in functie de gradul de ocupare cu mobilier.

Hota incorporabila Vision Chef VCHT-60550WH nu este foarte performanta din punct de vedere energetic, fiind incadrata in clasa E. Produsele mai eficiente din aceasta gama ating, de obicei, clasa C. Filtrele sunt din aluminiu si au avantajul de a fi usor demontabile si lavabile. Nivelul maxim de zgomot nu depaseste 55 dB, pe cea mai puternica treapta de ventilare, fiind considerata o valoare destul de redusa pentru o hota.

Concluzia noastra este ca Vision Chef VCHT-60550WH reprezinta o hota culisanta foarte performanta, capabila sa deserveasca un volum mare de aer. Chiar daca eficienta energetica nu este un punct forte, veti putea economisi bani la achizitie intrucat pretul acesteia este unul foarte atractiv.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Vision Chef VCHT-60550WH. 
 

Vision Chef VCHT-60550WH

SPECIFICATII

Tip hota: Telescopica
Clasa energetica: E
Numar motoare: 2
Dimensiuni (IxLxA): 18 x 60 x 34 cm
Putere (W): 180
Filtru: Aluminiu
Nivel zgomot maxim (dB): 55
Capacitate de absorbtie maxima(mc/h): 550 mc/h

 

ALTE CARACTERISTICI

Culoare: Alb
Greutate (Kg): 7
Altele: Diametru evacuare: 120 mm
Hota telescopica Vision Chef VCHT-60550WH

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search