La ofertă

Hota Vision Chef 0602 W, 580 mc/h, 2 motoare, 60 cm

Hota Vision Chef 0602 W

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Vision Chef 0602 W

(Hota, 580 mc/h, 2 motoare, 3 trepte, filtru aluminiu, 60 cm)

Vision Chef 0602 W este o hota cu excelenta capacitate de absorbtie dar cu un aspect ce nu reuseste sa depaseasca barierele clasice. In orice caz, din punct de vedere al raportului calitate/pret se plaseaza foarte bine, motiv pentru care si-a facut loc rapid in topul celor mai bine vandute produse din aceasta nisa.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Hota Vision Chef 0602 W functioneaza pe baza a doua motoare de cate 130 Watt, ce ofera o capacitate de absorbtie de pana la 580 mc/h, pe cea mai puternica dintre cele 3 trepte. Pentru a intelege mai bine ce inseamna aceasta valoare vom determina suprafata aproximativa a bucatariei pe care o poate deservi fara probleme. Mai intai, vom imparti capacitatea de absorbtie la 12, considerat a fi numarul optim de volume de aer ce trebuiesc recirculate in interval de o ora. Rezultatul il vom imparti la inaltimea medie a unei bucatarii, 2.65 m. Asadar, vom obtine valoarea de cca. 18 mp, fara a tine, insa, cont de obiectele de mobilier, care ocupa si ele un volum considerabil. Asadar, suprafata bucatariei poate depasi 20 mp.

Vision Chef 0602 W

Hota Vision Chef 0602 W ofera doua lampi de iluminare a cate 28 W si un filtru din aluminiu cu eficienta foarte buna impotriva grasimii. Un alt avantaj al acestui tip de filtru este ca poate fi spalat, inlocuirea sa periodica nefiind necesara. Panoul de control este unul simplu, oferind un buton (On/Off) pentru aprinderea lampilor si inca unul pentru setarea treptelor de putere (0/1/2/3).

Concluzia noastra este ca Vision Chef 0602 W reprezinta o hota incorporabila cu eficienta peste medie, care poate face fata in cele mai spatioase bucatarii. Bila neagra o primeste la capitolul aspect, care consideram ca mai putea suporta imbunatatiri, chiar daca pretul la care se vinde acest produs este unul foarte accesibil.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru hota decorativa Vision Chef 0602 W

Vision Chef 0602 W

SPECIFICATII

Numar motoare: 2
Putere (W): 2 x 130
Lampa iluminare (W): 2 x 28
Numar trepte de reglare a vitezei de absorbtie: 3
Filtru: Aluminiu
Dimensiuni (IxLxA cm): 13 x 60 x 49
Control: Mecanic
Culoare: Alb

ALTE CARACTERISTICI

Greutate (Kg): 7.4
Altele: Fabricat in Grecia
Hota Vision Chef 0602 W

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search