La ofertă

Plita incorporabila Beko HILW64225S, Gaz, 4 Arzatoare, Arzator Wok, 60 cm, Sticla neagra

Plita incorporabila Beko HILW64225S

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Beko HILW64225S

(Plita incorporabila, Gaz, 4 Arzatoare, Arzator Wok, High-Efficiency Gas Burner, 60 cm, Sticla neagra)

Beko HILW64225S este o plita incorporabila moderna si eficienta, chiar daca functioneaza pe baza unei resurse intalnita adesea la plitele clasice. Aceasta consuma mai putine resurse decat competitorii sai, atinge mai rapid punctul de fierbere si ofera un aspect imbunatatit.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii din subsolul paginii.

Plita incorporabila Beko HILW64225S este alimentata pe baza de gaz, o resursa inflamabila care in unele situatii poate provoca anumite neplaceri, acestea constand intr-o aprindere deficitara, performanta redusa la incalzire si carente in siguranta. Din fericire, aceasta plita a combatut toate aceste neajunsuri prin intermediul unor sisteme destul de simple, dar deosebit de utile. Vorbim, in primul rand, despre sistemul de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton. Apoi amintim supapele de siguranta, ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea in situatia stingerii accidentale a flacarii.

Cele 4 arzatoare ale plitei pe gaz  Beko HILW64225S beneficiaza de tehnologie avansata. High Efficiency Gas Burner va ajuta sa gatiti mancarea intr-un timp mai scurt cu 35% si sa economisiti 17% din resursele utilizate. In plus, plita ofera si un arzator cu dubla coroana, de tip Wok. Gratarele din fonta sunt destul de robuste iar forma lor asigura o buna stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, detasarea individuala a acestora favorizeaza curatarea locala a suprafetei de gatit, o suprafata rafinata, din sticla neagra, care ofera minima aderenta murdariei.

Concluzia noastra este ca Beko HILW64225S reprezinta una dintre cele mai performante plite alimentate pe gaz, oferind rezultate rapide, cu un minim de resurse utilizate. In plus, aspectul acesteia este modernizat, iar pretul la care se vinde este unul suficient de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Beko HILW64225S.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da
Siguranta: Da

 

ARZATOARE

Arzator WoK: Da
Material gratare: Fonta
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1

 

DATE TEHNICE

Material: Sticla
Dimensiuni (IxLxA) cm: 1.5 x 65.5 x 60
Greutate (Kg): 12.4
Plita incorporabila Beko HILW64225S

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search