La ofertă

Plita incorporabila Beko HIAG64223SX, Gaz, 4 arzatoare, Inox

Plita incorporabila Beko HIAG64223SX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Beko HIAG64223SX este una dintre cele mai vandute plite incorporabile, pe piata romaneasca, nu pentru ca ar fi super sofisticata, ci pentru ca reuseste printr-o utilizare simpla, sa ofere performante superioare. De asemenea, un mare avantaj al acesteia este pretul foarte accesibil si eficienta energetica sporita.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Beko HIAG64223SX este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila care necesita doua sisteme aditionale pentru ca principalele neajunsuri sa fie anihilate. Ei bine, vorbim aici despre un sistem integrat de aprindere electrica, prin scanteie si drespre supapele de siguranta ce vor opri instant alimentarea in cazul stingerii accidentale a flacarii. Pana aici nimic neobisnuit deoarece ambele caracteristici sunt intrunite de majoritatea plitelor moderne.

Particularitatea plitei pe gaz Beko HIAG64223SX provine din conceptia arzatoarelor (HIGH-EFFICIENCY™ GAS BURNER), acestea fiind cu 25% mai eficiente decat niste arzatoare standard, scurtand timpul de gatit cu pana la 35% si resursele consumate cu pana la 17%. Gratarele confectionate din otel emailat sunt rezistente chiar daca la prima vedere par cam subtirele si ofera o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, faptul ca sunt detasabile individual (nu este un gratar monobloc) favorizeaza curatarea locala a suprafetei de gatit, suprafata din inox cu o rezistenta excelenta la conditiile dure la care este supusa.

Concluzia noastra este ca Beko HIAG64223SX reprezinta una dintre cele mai performante plite comercializate in segmentul de pret low-cost, eficienta ridicata a arzatoarelor fiind considerata principalul atu. Astfel, investitia va putea fi amortizata in cel mai scurt timp.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Beko HIAG64223SX. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da
Siguranta: Da

 

ARZATOARE

Material gratare: Otel emailat
Arzator mare: 1
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1

 

DATE TEHNICE

Inox: Da
Culoare: Inox
Dimensiuni (IxLxA) cm: 4.6 x 58 x 51

Plita incorporabila Beko HIAG64223SX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search