La ofertă

Plita incorporabila Zanussi ZGH62414XA, Gaz, 4 zone de gatit, Aprindere electrica, Dispozitiv siguranta, 60 cm, Inox

Plita incorporabila Zanussi ZGH62414XA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Zanussi ZGH62414XA

(Plita incorporabila, Gaz, 4 zone de gatit, Aprindere electrica, Dispozitiv siguranta, 60 cm, Inox)

Zanussi ZGH62414XA este o plita incorporabila clasica, fiind alimentata pe gaz si nedispunand de sisteme sofisticate de gatit. Aceasta are o functionalitate facila si o fiabilitate sporita. Din punct de vedere estetic, nu ofera elemente atipice, care s-o ajute sa depaseasca tiparul clasic, lucru reflectat, de altfel, si in pret.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sesiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Zanussi ZGH62414XA, asa cum aminteam anterior, este alimentata pe gaz. Aceasta resursa inflamabila isi compenseaza neajunsurile printr-un cost de exploatare mai avantajos. In schimb, majoritatea produselor alimentate pe gaz se supun anumitor riscuri, precum potentialele deflagratii sau intoxicari. Chiar si aprinderea este un minus pentru aceasta resursa. Insa, din fericire, plita pe care noi v-o propunem astazi are doua sisteme care anihileaza toate aceste dezavantaje. Este vorba despre supapele de siguranta, ce insotesc fiecare arzator, cu scopul opririi instante a alimentarii, in cazul stingerii accidentale a flacarii si despre sistemul de aprindere prin scanteie, incorporat in buton.

Plita pe gaz Zanussi ZGH62414XA dispune de 4 arzatoare, ce dezvolta un interval relativ larg de puteri, cuprins intre 1 kW si 3 kW. Gratarele care le acopera, chiar daca nu par la fel de solide precum in cazul altor produse, ofera o stabilitate destul de buna vaselor in care gatiti. Suprafata de gatit este confectionata din inox, un material cu excelenta rezistenta la conditiile dure la care este supus si cu un aspect putin mai rafinat decat vechiul email.

Concluzia noastra este ca Zanussi ZGH62414XA reprezinta o plita clasica, atat din punct de vedere functional, cat si din cel estetic. Chiar daca nu ofera performante care s-o delimiteze de principalii competitori, aceasta se achita cu brio de orice sarcina nepretentioasa. In plus, pretul la care se vinde este unul destul de avantajos pentru acest segment de electrocasnice.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Zanussi ZGH62414XA.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Dreapta
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da
Siguranta: Da

 

ARZATOARE

Material gratare: Otel emailat
Arzator mare: 1
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1
Putere arzator mare: 3 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 2 kW

 

FUNCTII

Altele: Siguranta Termocuplu

 

DATE TEHNICE

Inox: Da
Material: Inox
Latime: 59.4 cm
Dimensiuni (IxLxA) cm: 4 x 59.4 x 51
Grosime minima blat incorporare: 4 cm
Lungime cablu de alimentare (m): 1.1
Greutate (Kg): 7.3
Plita incorporabila Zanussi ZGH62414XA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search