La ofertă

Plita incorporabila Beko HIC64502T, Electrica, Vitroceramica, 4 Arzatoare, Touch Control, 60 cm, Negru

Plita incorporabila Beko HIC64502T

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Beko HIC64502T este o plita vitroceramica rafinata, inzestrata cu functii ultra-moderne pentru a putea oferi un nivel ridicat al procesului culinar. In ciuda specificatiilor ei, pretul la care se vinde este unul suficient de atractiv.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Beko HIC64502T functioneaza pe baza unui sistem vitroceramic ale carui avantaje sunt superioare plitelor pe gaz dar usor inferioare celor pe inductie. Aceasta ofera patru zone de gatit, doua dintre ele putand forma o zona extinsa, ce se va incalzi complet pentru a putea gati in tavi cu suprafata mare, in forma de dreptunghi. Intervalul de puteri este unul destul de larg, pornind de la 0.75 kW si urcand pana la 2.2 kW, astfel ca orice mod de preparare va putea si satisfacut cu brio.

Asa cum aminteam mai sus, plita vitroceramica Beko HIC64502T ofera un numar impresionant de functii moderne, pe care le vom explica pe intelesul tuturor, in cele ce urmeaza:

STOP&GO – presupune memorarea ultimelor setari pentru fiecare zona de gatit si restabilirea acestora la repornirea plitei.

MEMORY – retine ultima temperatura setata pe fiecare zona si o reface dupa repornire.

TOUCH&SLIDE Control – propune un control facil prin intermediul panoului senzitiv (selectare zona de gatit si parametrii de functionare – pana la 19 trepte de putere).

CHILD LOCK – blocarea panoului de control pentru a nu fi activat in joaca de copii.

SAFETY LIGHT – acesta este indicatorul de caldura reziduala care semnaleaza zonele ramase calde in urma procesului culinar, pentru ca utilizatorul sa le poata folosi eficient din punct de vedere energetic sau pentru a le evita in cazul in care doreste sa curete suprafata de gatit.

OVERHEAT SAFETY SYSTEM – este o functie de protectia la supraincalzire, ce deconecteaza automat alimentarea daca plita atinge o temperatura ce ii poate pune in pericol integritatea.

AUTO SHUT DOWN – este un sistem de oprire automata a plitei dupa o anumita perioada in care nu s-a mai efectuat nicio operatiune asupra zonelor de gatit active pentru a nu le uita pornite din greseala.

Concluzia noastra este ca Beko HIC64502T reprezinta una dintre cele mai performante plite vitroceramice, intrucat ofera toate functiile si sistemele necesare pentru ca procesul culinar sa fie unul de calitate si sa se desfasoare in deplina siguranta. In plus, este foarte usor de curatat si are un aspect deosebit de rafinat. Luand in considerare toate specificatiile sale, consideram ca pretul la care se vinde este unul deosebit de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Beko HIC64502T. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Electric
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Vitroceramica: Da
Siguranta: Da
Trepte putere: 19

 

ARZATOARE

Arzator mare: 1
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1
Putere arzator mare: 0.75 – 2.2 kW
Putere arzator mic: 1.2 kW
Putere arzator normal: 1.5 kW 1.8 kW

 

FUNCTII

Taste touch: Da
Timer: Da
Sistem protectie copii: Da
Deconectare automata: Da
Indicator caldura reziduala: Da
Altele: Functie Booster

 

DATE TEHNICE

Culoare: Negru
Material: Sticla
Dimensiuni (IxLxA) cm: 5.5 x 58 x 51

Plita incorporabila Beko HIC64502T

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search