La ofertă

Plita incorporabila Bosch PNH6B6B10, Gaz, 4 zone de gatit, Arzator economic, Arzator wok, Sticla cuart negru

Plita incorporabila Bosch PNH6B6B10

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

 

Review

Bosch PNH6B6B10 este o plita incorporabila foarte performanta, in ciuda faptului ca este alimentata pe gaz, o resursa economica dar cu o eficienta inferioara sistemului de incalzire pe inductie. Aspectul sau este unul ultra-modern, reusind sa depaseasca barierele tiparului clasic al acestei nise de produse.

Va vom oferi, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in secctiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Bosch PNH6B6B10 este alimentata pe gaz, o resursa inflamabila care pe langa avantajul costului redus, aduce si cateva minusuri. Ei bine, este vorba despre aprinderea deficitara, despre siguranta precara si despre un transfer de caldura catre alimente nu la fel de performant precum cel din cazul inductie. Ei bine, inginerii nemti au reusit sa anihileze toate aceste neajunsuri. Asadar, plita a fost echipata cu sistem de aprindere electrica prin scanteie si supape de siguranta ce insotesc fiecare arzator, cu scopul opririi alimentarii in situatia stingerii accidentale a flacarii. In plus, au crescut intervalul de puteri prin implementarea unui arzator cu dubla coroana, tip Wok, acesta avand o putere maxima de 3.3 kW. Gratarele sunt confectionate din otel emailat si chiar daca au o forma minimalista, ofera stabilitate vaselor, indiferent de forma si marimea acestora. Sticla neagra din care este confectionata plita ofera un plus de rafinament dar este mai pretentioasa decat inoxul.

Concluzia noastra este ca Bosch PNH6B6B10 reprezinta o plita incorporabila ultra-moderna, chiar daca este alimentata pe baza unei resurse pe care multi o considera a fi de domeniul trecutului. Cu imbunatatirile aduse de brand-ul nemtesc, clientul se va putea bucura de performante culinare ridicate, in deplina siguranta, fara a face risipa de bani. In plus, design-ul este excelent ales, depasind mare parte dintre competitori si la acest capitol.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Bosch PNH6B6B10.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da
Siguranta: Da
 

ARZATOARE

Circulare duble: Da
Arzator WoK: Da
Material gratare: Otel emailat
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1
Putere arzator mare: 1.75 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.75 kW
Putere arzator WoK: 3.3 kW
 

DATE TEHNICE

Material: Sticla cuart
Latime: 60 cm
Dimensiuni (IxLxA) cm: 4.5 x 59 x 52
Dimensiuni nisa (cm): 56 x 48
Grosime minima blat incorporare: 30 mm
Lungime cablu de alimentare (m): 1
Duze pentru GPL: Da
Greutate (Kg): 10
Plita incorporabila Bosch PNH6B6B10

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search