La ofertă

Plita incorporabila 6th Sense Whirlpool ACM847BA, Inductie, 4 Zone de gatit, Touch control, 60 cm, Sticla Neagra

Plita incorporabila 6th Sense Whirlpool ACM847BA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Whirlpool ACM847BA este o plita ultra-moderna, echipata cu o multitudine de functii sofisticate, capabila sa atinga punctul de fierbere in cel mai scurt timp posibil, fara a face risipa de resurse. In plus, aceasta ofera un aspect rafinat si o curatare facila.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Whirlpool ACM847BA este alimentata electric, motiv pentru care aduce numeroase beneficii. In primul rand, functioneaza pe baza celui mai performant sistem de incalzire, anume cel pe inductie. Particularitatea acestui sistem consta in eficientizarea transferului de caldura care se realizeaza direct catre alimente, eliminand etapa intermediara de incalzire a vasului. De asemena, plita se va incalzi doar pe suprafata vasului, fiind capabila sa detecteze forma si dimensiunea acestuia, zona din imediata vecinatate ramanand in permanenta rece. Aceasta resursa electrica elimina necesitatea gratarelor, oferind, in acelasi timp, o mai buna stabilitate vaselor si facilitand curatarea.

Plita pe inductie Whirlpool ACM847BA beneficiaza, asa cum aminteam in antet, de tehnologii moderne. Poate cea mai importanta dintre acestea este Tehnologia Al 6-lea Simt care are rolul de a grabi atingerea punctului de fierbere, aducand, totodata, economii energetice de pana la 20%. Timer-ul cu semnal sonor permite presetarea programelor de gatit, eliminand situatiile in care alimentele dumneavoastra sunt gatite excesiv din cauza neatentiei. Functia Flexi Cook permite extinderea zonei de gatit, pentru a putea prepara mancarea in tavi dreptunghiulare. Indicatorul de caldura reziduala semnaleaza zonele ramase calde dupa incetarea functionarii plitei, pentru ca dumneavoastra sa le puteti folosi inteligent din punct de vedere energetic sau pentru a le evita atunci cand doriti sa curatati suprafata plitei.

Concluzia noastra este ca Whirlpool ACM847BA reprezinta una dintre cele mai moderne si performante plite pe inductie de pe piata, in momentul de fata. Analizandu-i toate caracteristicile, consideram ca pretul la care se vinde, chiar daca nu este pentru toate buzunarele, este destul de atractiv pentru clientii produselor de top.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Whirlpool ACM847BA. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Electrica
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Vitroceramica: Da
Inductie: Da

 

ARZATOARE

Arzator mare: 1
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1
Putere arzator mare: 2.4 kW
Putere arzator mic: 1.4 kW
Putere arzator normal: 1.8 kW

 

FUNCTII

Afisaj electronic: Da
Taste touch: Da
Timer: Da
Semnal sonor: Da
Sistem protectie copii: Da
Zona extinsa de gatire: Da
Indicator caldura reziduala: Da
Altele: Functie Booster FlexiCook

 

DATE TEHNICE

Culoare: Negru
Material: Sticla ceramica
Dimensiuni (IxLxA) cm: 5.6 x 58 x 51
Greutate (Kg): 11.5
Altele: Booster

 

Plita incorporabila 6th Sense Whirlpool ACM847BA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search