La ofertă

Plita incorporabila Arctic ARSGN64121S, Gaz, 4 Arzatoare, Wok, Aprindere electrica, Sticla Neagra

Plita incorporabila Arctic ARSGN64121S

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Arctic ARSGN64121S este o plita incorporabila moderna si eleganta, in acelasi timp, ce demonstreaza ca romanii pot tine pasul tehnologia de ultima generatie, propunand chiar solutii mai ieftine decat principalii competitori. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita Arctic ARSGN64121S este echipata cu 4 arzatoare pe gaz, dintre care unul wok (Eco Fast), cu putere de pana la 3 ori mai mare fata de un arzator normal. Aceasta resursa aduce, pe langa avantajul incalzirii rapide cu flacara pura si o serie de neajunsuri precum siguranta incerta si aprinderea deficitara. Din fericire, inginerii romani le-au combatut prin echiparea fiecarui arzator cu cate o supapa de siguranta (sistem Safety Plus), ce are rolul de a opri instant alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii si prin implementarea unui sistem de aprindere electrica, prin scanteie. Suprafata din sticla neagra, perfect neteda, favorizeaza curatarea si nu ofera aderenta murdariei. De asemenea, gratarele minimaliste faciliteaza curatarea locala, insa, ofera o stabilitate putin mai scazuta vaselor in care gatiti.

Concluzia noastra este ca Arctic ARSGN64121S reprezinta o plita cu functionalitate clasica dar cu performante superioare principalilor competitori. De asemenea, la capitolul estetic aduce un plus de rafinament, foarte rar intalnit la plitele pe gaz. Pretul la care se vinde acest produs este unul destul de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Arctic ARSGN64121S. 

Plita incorporabila Arctic ARSGN64121S

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search