La ofertă

Plita incorporabila Arctic Domino ARDCG32210SX, Gaz, 2 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox

Plita incorporabila Arctic Domino ARDCG32210SX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Arctic Domino ARDCG32210SX este o plita incorporabila cu functionalitate clasica, destinata persoanelor care nu dispun de foarte mult spatiu in bucatarie sau celor care nu obisnuiesc sa gateasca intensiv. Aceasta are caracteristicile necesare pentru ca procesul de gatit sa se poata desfasura in deplina siguranta si sa poata acoperi o gama mare de operatiuni.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Arctic Domino ARDCG32210SX ofera doar doua arzatoare, de dimensiuni diferite, insa intervalul de puteri acoperit este relativ larg, astfel ca veti putea gati aproape orice reteta cu ajutorul acesteia. Plita este alimentata pe gaz, motiv pentru care necesita doua sisteme aditionale pentru anihilarea principalelor neajunsuri ale resursei inflamabile, aprinderea deficitara si scarentele in siguranta. Daca pentru prima problema a fost implementat un sistem de aprindere electrica, prin scanteie, pentru cea de a doua au fost adaugate 2 supape de siguranta, ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea in cazul stingerii accidentale a flacarii.

Plita pe gaz Arctic Domino ARDCG32210SX este confectionata din inox, un material cu excelenta rezistenta la conditiile dure la care este supus, in timpul procesului de gatit. Curatarea acestuia este relativ facila, cu ajutorul substantelor dedicate. Gratarul este monobloc, are fermitate si ofera o foarte buna stabilitate vaselor in care gatiti. Controlul se realizeaza mecanic, prin intermediul celor doua butoane amplasate frontal.

Concluzia noastra este ca Arctic Domino ARDCG32210SX reprezinta o plita incorporabila indicata, in special, persoanelor care nu obisnuiesc sa gateasca foarte mult, datorita dimensiunilor sale reduse. Aceasta ofera caracteristici destul de bune, astfel incat, chiar daca veti fi nevoit sa va restrangeti cu activitatea culinara, veti putea duce la bun sfarsit aproape orice reteta. Pretul la care se vinde acest produs este unul foarte accesibil.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Arctic Domino ARDCG32210SX. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare:Gaz
Numar arzatoare:2
Pozitionare butoane:Frontal
Aprindere electrica:Da
Gratar:Da
Siguranta:Da

 

ARZATOARE

Material gratare:Otel
Arzator normal:1
Arzator mic:1

 

DATE TEHNICE

Inox:Da
Culoare:Inox
Dimensiuni (IxLxA) cm:7.5 x 28.8 x 51

 

Plita incorporabila Arctic Domino ARDCG32210SX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search