La ofertă

Plita incorporabila Beko HIC 64502, Vitroceramica, 4 Zone, Touch control, Sticla Neagra

Plita incorporabila Beko HIC 64502

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Beko HIC 64502 este o plita incorporabila ultra-moderna, ce functioneaza pe sistem vitroceramic. Ca design se situeaza in randul electrocasnicelor de bucatarie high-tech, gratie suprafetei din sticla neagra ce nu impune prezenta gratarelor dar si a altor elemente interesante, cum ar fi touch controlul si afisajul electronic.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Beko HIC 64502 dispune de 4 arzatoare alimentate electric, ce ofera un plus de siguranta dar si de mobilitate fata de plitele pe gaz. De asemenea, acestea beneficiaza de aprindere la un singur click distanta si de 19 trepte de putere. Formele si dimensiunile ochiurilor difera, acestea fiind impartite astfel: unul mare (dublu circular), unul mediu si doua mici. Puterea este cuprinsa intre 1.2 si 2.2 kW, in functie de element. Aceasta diversitate ne confera posibilitatea de a gati optim, o gama cat mai larga de retete, folosindu-ne in acelasi timp de o vesela cat mai variata.

Plita vitroceramica Beko HIC 64502 dispune de un numar impresionant de functii care se dovedesc a fi extrem de utile. Timer-ul va ajuta sa economisiti timp. El va fi garantul finalizarii procesului de gatit la momentul ideal, presetat de dumneavoastra. Indicatorul de caldura reziduala va semnala zonele in care caldura ramasa in urma opririi alimentarii plitei, mai poate fi folosita la diverse operatiuni culinare. Functia Booster este prezenta pe toate cele 4 arzatoare. Aceasta simplifica si grabeste gatitul prin intensificarea incalzirii zonei respective. In plus, plita beneficiaza de diverse siteme de siguranta pentru protejarea suprafetei acesteia dar si pentru protejarea copiilor dumneavoastra. Printre acestea se numara deconectarea automata, sistemul anti-scurgere, siguranta pentru supra-incalzire si sistemul protectie copii.

Concluzia noastra este ca Plita Beko HIC 64502 propune un numar admirabil de functii la un pret extrem de atractiv. In plus achizitionarea plitei pana la data de 30.06.2015 va ofera oportunitatea de a beneficia de nu mai putin de 5 ani garantie, fara costuri suplimentare. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Beko HIC 64502. 

Plita incorporabila Beko HIC 64502

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search