La ofertă

Plita incorporabila Bosch POH616B10E, 4 Arzatoare, Gaz, Aprindere electrica, 60 cm, Negru

Plita incorporabila Bosch POH616B10E

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Bosch POH616B10E nu este o plita incorporabila foarte sofisticata, insa dispune de toate sistemele minime necesare unui proces culinar eficient si ofera, in acelasi timp un aspect ultra-modern, foarte rar intalnit la plitele cu alimentare pe gaz. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Bosch POH616B10E este alimentata, asa cum aminteam mai sus, pe gaz. Tendinta plitelor high-tech este de a functiona full electric, dar sunt si persoane care prefera flacara pe gaz, din motive economice si din scepticitate la nou. Aceasta resursa este adesea problematica, insa, in situatia de fata neajunsurile au fost anihilate prin intermediul unor solutii simple dar utile. Fiecare dintre cele 4 arzatoare au fost echipate cu supape speciale de siguranta, ce vor opri instant alimentarea cu gaz, in cazul stingerii accidentale a flacarii. De asemenea, a fost implementat un sistem de aprindere electrica, prin scanteie, pentru facilitarea inceperii rapide a procesului de gatit. Arzatorul de tip Wok, cu tripla coroana, ofera un plus de putere incalzind vasul in care gatiti de pana la 4 ori mai repede decat unul clasic.  Gratarele sunt ferme, confectionate din otel si gratie formei minimaliste favorizeaza curatarea locala. In schimb, ofera o stabilitate mai redusa vaselor in care gatiti. Cuartul negru din care este confectionata plita, se curata usor si confera un aspect placut. Trebuie amintit faptul ca plita este echipata si cu duze pentru GPL.

Pentru a va da seama ce inseamna brand-ul Bosch, urmariti cliplul de mai jos.

Concluzia noastra este ca Bosch POH616B10E reprezinta o plita solida, in ciuda faptului ca nu dispune de functii inteligente. Aceasta este echipata cu toate sistemele necesare unei performante culinare ridicate. In plus, aspectul este unul ce poate aduce rafinament bucatariei dumneavoastra, lucru destul de rar intalnit la plitele pe gaz. Pretul la care se vinde produsul este unul suficient de atractiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Bosch POH616B10E. 

Plita incorporabila Bosch POH616B10E

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search