La ofertă

Plita incorporabila Electrolux EHO8840FOG, Inductie, 4 Zone de gatit, Touch control prin culisare, 78 cm, Gri inchis

Plita incorporabila Electrolux EHO8840FOG

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Electrolux EHO8840FOG este o plita incorporabila senzationala care, trebuie sa recunoastem, depaseste orice tehnologie de pe piata la ora actuala. Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Design-ul este ultra-modern, gratie suprafetei de sticla gri inchis dar si a lipsei clasicelor ochiuri. Cele 4 zone de gatit sunt delimitate minimalist prin 4 plusuri. Panoul de comanda este, de asemenea, foarte interesant functionand prin sistemul touch control prin culisare si este asistat de un display color de ultima generatie. Un alt lucru inedit pe care plita incorporabila Electrolux EHO8840FOG il foloseste ca pe un atu fata de produsele concurente, este faptul ca are intreaga suprafata dotata cu inductie. Astfel, veti putea gati in vase cu dimensiuni si forme cat mai variate dar si intr-un numar mai mare de vase, fata de o plita clasica. Priviti urmatorul clip pentru a intelege avantajul inductiei totale:

Plita incorporabila  Electrolux EHO8840FOG este optimizata pentru ca dumneavoastra sa obtineti un consum energetic cat mai redus. Sunt indicate nivelul si zona in care ramane caldura reziduala, dupa oprire, pentru ca dumneavoastra sa o folositi cat mai sigur si eficient. Functia Clever Heat este tot o functie de incalzire reziduala, in 3 trepte. Veti fi, de asemena, indrumati catre alegerea unei temperaturi perfecte pentru preparatul dumneavoastra. Va fi nevoie doar sa selectati 3 categori de alimente si plita va alege unul din programele predefinite, optim pentru reteta ce urmeaza a fi preparata. Functia Stop&Go va permite oprirea plitei pentru o perioada scurta de timp, activitatea anterioara pauzei fiind memorata. Functia Eco Timer opreste functionarea plitei inaintea terminarii procesului de gatire pentru a va oferi sansa de a folosi caldura reziduala in cel mai eficient mod. Copiii dumneavoastra vor fi in siguranta, gratiei sistemului de blocare a acesului acestora. Plita nu va porni fara sa va dati acordul, cat timp functia este activata.

Puteti viziona mai jos un scurt video despre functiile de care dispune plita pe inductie  Electrolux EHO8840FOG:

Concluzia noastra este ca  plita incorporabila Electrolux EHO8840FOG poate fi o investitie pentru viitor, pe care nu o veti regreta. Vor mai trece multi ani pana ca aceasta tehnologie sa fie depasita, poate chiar si pana sa ajunga accesibila majoritatii oamenilor. Pretul trebuie sa mentionam ca este unul destinat clasei sociale medii spre inalte, insa si pretentiile de la acest produs sunt pe masura.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

Garantie

Producatorul  ofera o garantie de 2 ani pentru plitele incorporabile Electrolux EHO8840FOG. 

Plita incorporabila Electrolux EHO8840FOG

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search