La ofertă

Plita incorporabila Gorenje G6N40IB, Gaz, 4 arzatoare, Negru

Plita incorporabila Gorenje G6N40IB

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Gorenje G6N40IB este o plita incorporabila recent aparuta pe piata, ce ofera o functionalitate clasica si un design elegant. Aceasta nu beneficiaza de sisteme ultra-moderne, insa ofera toate dispozitivele necesare unui proces culinar eficient.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Gorenje G6N40IB este alimentata pe gaz. Aceasta resursa inflamabila presupune echiparea obligatorie cu doua dispozitive simple dar deosebit de utile, pentru a putea functiona eficient, in conditii de maxima siguranta. Asadar, este vorba despre sistemul de aprindere electrica, prin scanteie si supapele de siguranta, ce insotesc fiecare arzator cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Intervalul maxim de puteri, dezvoltat pe cele 4 arzatoare, este unul destul de bun, osciland intre 1 kW, pe arzatorul mic si 3kW pe cel mai mare dintre acestea. Plita Gorenje G6N40IB este confectionata din inox, un material cu foarte buna rezistenta la conditiile dure la care este supus. Gratarele din email sunt ferme si ofera o excelenta stabilitate vaselor in care gatiti. In plus, acestea au avantajul de a se detasa individual, favorizand curatarea locala.

Concluzia noastra este ca Gorenje G6N40IB reprezinta o plita eficienta, de un rafinament impresionant. Aceasta ofera o experienta simpla utilizatorului, achitandu-se cu brio de orice sarcina. Pretul la care se vinde produsul este unul corect, reflectand obiectiv caracteristicile sale. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Gorenje G6N40IB. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Siguranta: Da

 

ARZATOARE

Material gratare: Email
Arzator mare: 1
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1
Putere arzator mare: 3 kW
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.9 kW

 

DATE TEHNICE

Culoare: Negru
Material: Otel
Dimensiuni (IxLxA) cm: 10.7 X 58 X 51

 

Plita incorporabila Gorenje G6N40IB

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search