La ofertă

Plita incorporabila Gorenje GW6N41IX, Gaz, 4 arzatoare, 58 cm, Inox

Plita incorporabila Gorenje GW6N41IX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Gorenje GW6N41IX este o plita interesanta, de mare putere, care chiar daca utilizeaza un sistem clasic de functionare, ofera performante superioare, gratie catorva optimizari. In plus, aceasta are un aspect modernizat, cu scop nu doar estetic, ci si util.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Gorenje GW6N41IX este alimentata pe gaz, asadar, necesita doua sisteme aditionale pentru facilitarea aprinderii si pentru sporirea sigurantei. Vorbim, astfel, despre un sistem de aprindere electrica, prin scanteie si despre supapele ce insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea cu gaz, in situatia stingerii accidentale a flacarii. Intervalul de puteri dezvoltat de cele 4 arzatoare este unul larg, pornind de la 1 kW, pe cel mai mic dintre ele si atingand 3.5 kW, pe cel mai puternic dintre acestea, arzatorul cu dubla coroana, tip Wok. Gratarele plitei sunt extrem de ferme si ofera o foarte buna stabilitate vaselor in care gatiti, gratie distantei reduse dintre bare. In plus, acestea se detaseaza individual, fapt ce favorizeaza curatarea locala a suprafetei din inox, material cu excelenta rezistenta impotriva conditiilor dure la care este supus.

Concluzia noastra este ca Gorenje GW6N41IX reprezinta o plita foarte interesanta, care chiar daca utilizeaza un sistem clasic de alimentare, pe gaz, ofera performante superioare, gratie catorva optimizari. In plus, ofera si un aspect imbunatatit. Pretul la care se vinde acest produs este unul destul de competitiv.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Gorenje GW6N41IX. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Gaz
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Aprindere electrica: Da
Gratar: Da
Siguranta: Da

 

ARZATOARE

Arzator WoK: 1
Material gratare: Fonta
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1
Putere arzator mic: 1 kW
Putere arzator normal: 1.9 kW
Putere arzator WoK: 3.5 kW

 

DATE TEHNICE

Culoare: Inox
Material: Otel
Dimensiuni (IxLxA) cm: 10.7 X 58 X 51
Greutate (Kg): 11.8

Plita incorporabila Gorenje GW6N41IX

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search