La ofertă

Plita incorporabila Hansa BHGI62138, Gaz, 4 Arzatoare, Wok, Aprindere electrica, Inox

Plita incorporabila Hansa BHGI62138

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa BHGI62138 este o plita clasica, atat din punct de vedere functional, cat si din cel estetic. Chiar daca nu beneficiaza de functii ultra-moderne, dispune de caracteristicile necesare unui proces culinar eficient si sigur, in ciuda faptului ca este alimentat pe baza unei resurse inflamabile.

Vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Hansa BHGI62138 este alimentata pe gaz, o resursa deseori problematica, in lipsa catorva elemente de siguranta sau ergonomie. Din fericire, nu este si cazul de fata, intrucat aceasta plita a fost echipata cu supape speciale pentru fiecare arzator, ce vor opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. De asemenea, aprinderea se va realiza mult mai usor, gratie sistemului electric, prin scanteie. Arzatoarele au dimensiuni diferite si, implicit, puteri diferite. Un avantaj considerabil il constituie arzatorul de tip Wok, cu tripla coroana, care ofera o putere net superioara pentru gatit in vase mari si wok-uri. Gratarele plitei sunt ferme, stabile si ofera avantajul de a se indeparta independent, pentru a favoriza curatarea locala. Suprafata din inox are o foarte buna rezistenta la conditiile dure la care este supusa.

Concluzia noastra este ca Hansa BHGI62138 este o plita incorporabila ce demonstreaza ca nu doar produsele complexe sunt performante. Mai mult, lipsa functiilor sofisticate ii confera un plus de fiabilitate. Pretul la care se vinde este unul foarte atractiv, fiind accesibil tuturor buzunarelor.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hansa BHGI62138. 

Specificatii tehnice

Caracteristici generale

Tip alimentare Gaz
Numar arzatoare 4
Pozitionare butoane Lateral
Aprindere electrica Da
Gratar Da
Siguranta Da

Arzatoare

Arzator WoK 1
Material gratare Fonta
Arzator normal 2
Arzator mic 1

Date tehnice

Inox Da
Culoare Inox
Material Inox
Dimensiuni (IxLxA) cm x 56 x 48

Plita incorporabila Hansa BHGI62138

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search