La ofertă

Plita incorporabila Hansa BHGI63112025, 4 arzatoare (WOK), gaz, aprindere electrica , inox

Plita incorporabila Hansa BHGI63112025

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa BHGI63112025 este o plita incorporabila de clasa medie, ale carei specificatii le vom dezbate, pe scurt, in cele ce urmeaza. Vom incerca sa va oferim un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Hansa BHGI63112025  beneficiaza de diferite functii pe cele 4 arzatoare (unul wok, 2 normale si unul mic). Arzatorul wok este de pana la 4 ori mai rapid decat unul obisnuit. Faptul ca functioneaza pe gaz impune prezenta supapelor de siguranta, ce au rolul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. Aprinderea se realizeaza si ea electric, prin scanteie, pentru un plus de ergonomie. Panoul de control este amplasat lateral, astfel ca nu veti fi incurcat in timpul operatiunilor culinare. Plita se curata foarte usor, materialul din care este confectionat corpul acesteia fiind inoxul. Plita incorporabila Hansa BHGI63112025 este simpla in exploatare si relativ eficienta.

Concluzia noastra este ca Hansa BHGI63112025 reprezinta o plita incorporabila clasica, ale carei performante sunt suficiente pentru a putea satisface orice sarcina culinara obisnuita. Pretul la care se vinde este unul ce reflecta obiectiv specificatiile produsului.

In plus, urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hansa BHGI63112025. 

Plita incorporabila Hansa BHGI63112025

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search