La ofertă

Plita incorporabila Hotpoint KRC 640 B, Inductie, 4 zone de gatit, Touch control, 59 cm, Sticla neagra

Plita incorporabila Hotpoint KRC 640 B

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hotpoint KRC 640 B este o plita incorporabila ultra-moderna, ce functioneaza pe baza celei mai performante tehnologii  de incalzire, anume cea pe inductie. Alimentarea electrica ofera sisteme performante de gatit, sigure si eficiente, propunand un aspect mai rafinat datorat suprafetei elegante din sticla neagra si lipsei gratarelor.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Hotpoint KRC 640 B este alimentata electric si functioneaza pe baza tehnologiei pe inductie, aceasta avand cele mai bune performante dintre toate sistemele de incalzire, existente la ora actuala. Acest lucru se datoreaza transferului eficient de caldura, de la suprafata plitei direct catre alimente, eliminand varianta intermediara de incalzire a vasului. Astfel, punctul de fierbere este atins mai rapid iar resursele consumate sunt mai putine.

Plita pe inductie Hotpoint KRC 640 B ofera un control facil prin intermediul panoului senzitiv, amplasat in partea frontala. Acesta are si o functie de blocare pentru a proteja copiii de orice incident, evitand pornirea involuntara, in timp ce micutii se joaca. In plus, veti avea la dispozitie si un display LED care va ofera cateva informatii succinte cu privire la parametrii plitei.

Plita electrica Hotpoint KRC 640 B este si foarte eficienta din punct de vedere energetic. Gratie indicatorului de caldura reziduala, veti putea folosi inteligent ochiurile ramase calde dupa incetarea functionarii. Producatorul recomanda, in cazul acestui gen de plita, oprirea functiei de incalzire cu 5 minute mai devreme decat in cazul alteia, tocmai pentru ca suprafata de gatit isi mentine foarte bine temperatura.

Concluzia noastra este ca Hotpoint KRC 640 B reprezinta o plita incorporabila cu performante apreciabile, atat culinare, cat si energetice. In plus, aceasta va aduce un plus de rafinament bucatariei in care este amplasata, gratie asepctului sau modern si deosebit de elegant. Pretul de vanzare nu este unul pentru toate buzunarele, insa, reflecta obiectiv specificatiile produsului.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de alte avantaje:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hotpoint KRC 640 B. 

Specificatii tehnice

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare: Electric
Numar arzatoare: 4
Pozitionare butoane: Frontal
Vitroceramica: Da
Trepte putere: 9

 

ARZATOARE

Arzator mare: 1
Arzator normal: 1
Arzator mic: 2
Putere arzator mare: 2.3 kW
Putere arzator mic: 1.2 – 1.4 kW
Putere arzator normal: 1.8 kW

 

FUNCTII

Afisaj electronic: Da
Taste touch: Da
Sistem protectie copii: Da
Indicator caldura reziduala: Da

 

DATE TEHNICE

Culoare: Negru
Material: Sticla ceramica
Dimensiuni (IxLxA) cm: 4.8 x 59 x 52

 

Plita incorporabila Hotpoint KRC 640 B

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search