La ofertă

Plita incorporabila rustica Hansa BHG63100020, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Negru

Plita incorporabila rustica Hansa BHG63100020

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Hansa BHG63100020 este o plita retro care incanta in primul rand prin design. Inoxul vopsit negru, butoanele aurii cu aspect antic, pozitionate in lateral si forma gratarului din email ii confera un aspect unic. Trebuie sa recunoastem ca arata incantator. La capitolul functionalitate plita se incadreaza in randul produselor de clasa medie, cu performante suficiente pentru un proces culinar eficient.

Noi vom incerca sa va oferim, in cele ce urmeaza, un review obiectiv, indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii invitam sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Hansa BHG63100020 dispune de 4 arzatoare, de diverse dimensiuni, alimentate pe gaz. Puterea dezvoltata de acestea este cuprinsa intre 1 si 2.6 kW, in functie de dimensiunile fiecarui ochi, interval considerat standard pentru plitele din aceasta clasa. Neajunsurile acestei resurse au fost anihilate prin intermediul supapelor de siguranta, care insotesc fiecare arzator, cu scopul de a opri instant alimentarea, in cazul stingerii accidentale a flacarii. De asemenea, a fost implementat un sistem de aprindere electrica, prin scanteie, pentru facilitarea inceperii rapide a procesului de gatit. Gratarul nu este foarte robust dar ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti. In schimb, faptul ca este monobloc ingreuneaza curatarea locala.

Concluzia noastra este ca plita Hansa BHG63100020 este un produs clasic, daca vorbim despre tehnologie dar nonconformist daca analizam aspectul. In situatia in care sunteti in cautarea unei plite incorporabile, care poate fi transformata in obiectul vizual de referinta in bucataria dumneavoastra, se pare ca ati gasit produsul perfect. Pretul propus este unul sub media pietei, caracteristica a brand-ului Hansa.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Hansa BHG63100020. 

Plita incorporabila rustica Hansa BHG63100020

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search