La ofertă

Plita incorporabila Samsung NA64H3110AS, Gaz, 4 arzatoare, aprindere electrica, Inox

Plita incorporabila Samsung NA64H3110AS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Samsung NA64H3110AS este o plita incorporabila eficienta, ce se poate dovedi un adevarat aliat al dumneavoastra in lupta contra-cronometru cu grijile cotidiene. Spunem asta pentru ca cele 4 arzatoare dezvolta o putere remarcabila de 9,6 kW. Gatirea alimentelor va fi mult mai rapida , lucru esential in cazul alimentelor care necesita o preparare la foc iute. Cele 4 dimensiuni ale ochiurilor vor oferi solutii optime oricarei necesitati culinare.

De asemena, un alt atu al plitei incorporabile Samsung NA64H3110AS il reprezinta impartirea gratarului in 4 piese, pentru o mai usoara manevrabilitate dar si pentru o curatare mai facila. Veti putea spala astfel doar gratarul care a fost murdarit sau veti putea sterge zona inferioara acestuia. In cazul in care dispuneti de o masina de spalat vase, de dimensiuni standard, veti putea introduce in ea toate cele 4 gratare, facand totul mai simplu. Aprinderea este si ea optimizata pentru ca dumneavoastra sa depuneti un minim de efort.

NA64H3110AS-OL-28-0

Aspectul este unul modern, dominat de liniile drepte ale grilajelor, acompaniate de cele 4 butoane amplasate frontal, pe care le consideram a fi destul de estetice. Poate ca aceasta plita nu are un numar mare de functii si nici nu a fost inzestrata cu o tehnologie iesita din comun, dar in cazul acestui produs accentul s-a pus pe fiabilitate, eficienta si confort.

Concluzia noastra este ca Samsung NA64H3110AS reprezinta o plita incorporabila economica, ale carei performante sunt suficiente pentru a oferi calitate procesului culinar. Raportul/calitate pret este unul excelent iar fiabilitatea este garantat de renumele brand-ului pe acest segment.

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Samsung NA64H3110AS. 

Plita incorporabila Samsung NA64H3110AS

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search