La ofertă

Whirlpool AKM 528 JA, Plita incorporabila, gaz, 4 arzatoare, aprindere electrica, Cream Jasmine

Whirlpool AKM 528 JA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Scurta descriere

Whirlpool AKM 528 JA reprezinta o plita incorporabila cu funtionalitate clasica si aspect retro. Design-ul sau nonconformist pare a fi din ce in ce mai cautat in ziua de astazi, acest produs facandu-si loc in topul celor mai vandute articole, pe segmentul respectiv. Gratarele prezinta si ele o forma rotunjita, lucru caracteristic electrocasnicelor rustice, iar butoanele cu aspect antic arata extraordinar, fiind considerate piesa de rezistenta la capitolul estetic.  In cele ce urmeaza, vom incerca sa detaliem partea functionala a acestei plite pe gaz, pentru ca dumneavoastra sa va puteti face o parere cat mai reala despre performantele sale. Pe langa review, va vom oferi indrumari catre cel mai bun pret si pareri ale clientilor, pe care ii sfatuim sa si le exprime in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 JA are o functionalitate clasica, fiind alimentata pe gaz, o resursa inflamabila, care, teoretic, ne-ar putea pune unele probleme legate de siguranta, aprindere deficitara si timpul mai mare, necesar atingerii punctului de fierbere.  Ei bine, toate acestea au fost anihilate prin intermediul catorva elemente simple dar foarte eficiente. Fiecare arzator a fost echipat cu supape speciale de siguranta, ce vor opri instant alimentarea in cazul stingerii accidentale a flacarii. De asemenea, a fost integrat un sistem de aprindere electrica, prin scanteie, incorporat in buton. Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 JA dispune de 4 arzatoare, ce dezvolta puteri cuprinse intre 1 si 3 kW, un interval suficient pentru diverse operatiuni culinare. Gratarele din fonta sunt ferme, ofera o buna stabilitate vaselor in care gatiti, avand si avantajul de a fi detasabile individual. Acest lucru favorizeaza curatarea zonala.

descriere Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 JA

Concluzia noastra este ca Whirlpool AKM 528 JA reprezinta o plita incorporabila clasica, ce se diferentiaza de produsele competitoare, in special, prin desgin-ul sau retro. Eficienta sa nu este una impresionanta dar face fata cu brio tuturor task-urilor obisnuite. Pretul la care este comercializat acest produs este unul corect, reflectand obiectiv caracteristicile sale. 

Urmand link-ul de mai jos veti beneficia si de:

  • cea mai variata gama de produse;
  • livrare rapida;
  • deschiderea coletului la livrare;
  • 30 de zile drept de retur;

GARANTIE

Producatorul ofera o garantie de 2 ani pentru plita incorporabila Whirlpool AKM 528 JA. 

Whirlpool AKM 528 JA

*Livrare gratuita *Deschiderea coletului la livrare *Garantie extinsa *Drept de retur

Search